Siddepuder

Siddepude i flere varianter. Find en billig ergonomisk pude til stol ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt på pude til kontorstol ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Siddepude » Køb trykaflastende siddepuder på tilbud her

Her på siden kan du finde lige netop den siddepude, som du godt kunne brugt. Mange af os mennesker i dag bruger rigtig mange timer i en siddende stilling som f.eks. ved kontorarbejde foran computeren, undervisning i skole eller hvis man er handikappet og sidder i kørestol. Og selvom mange har investeret i en rigtig god kontorstol, har man stadigvæk tendens til at sidde og falde sammen i ryggen. Vi har en trykaflastende siddepude, ergonomisk siddepude og andet, så vi har helt sidder også en sidde pude til dig. Alt hvad du skal gøre er at gennemføre dit køb af siddepude haleben, så sørger vi for at levere din bestilling hurtigt og sikkert til dig. Har du spørgsmål, er du som altid meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Hvis du har hæve sænkebord, kan du med fordel også supplere med et godt balancebræt eller en behagelig ståmåtte.

Hvordan støtter og aflaster en siddepude?

Ofte er det en rigtig god idé at investere i en siddepude til voksne. Ved at bruge en ergonomisk pude til stol skåner man sig mod smerter og ømme muskler og led i fremtiden. De fleste af vores ortopædisk siddepude er lavet i støddæmpende kvalitetsmaterialer (memoryfoam), som tilpasser og former lige løbende til vedkommende der sidder på den. På den måde skåner du dig selv om fremtidige skavanker og lindrer eventuelle smerter som man måtte have. Fordelen ved en gel siddepude er også, at man kan sidde på den i rigtig mange timer uden at den bliver varm og svedig. Husk at det at vælge en pude til kontorstol kan være svært, da der findes et hav af forskellige muligheder. Sørg derfor for at være omhyggelig med at vælge den gelpude siddepude, som du mener passer bedst til dig.

Derfor skal du bruge siddepuder

Det er altid en god idé at bruge siddepude, når man bruge mange timer på en kørestol, kontorstol, spisebordsstol eller andet. Med det aflastende skum i siddepude får man en ergonomisk og god siddestilling, selvom den pude til at sidde på nok vil føles hård i starten vil den ret hurtigt tilpasse sig til din siddestilling. Og det er nemlig det der er rigtig smart med en siddepude til stol. Puden tilpasser sig kropsformen, og på den måde fordeler man trykket til hele siddefladen. Er du også til hjemmetræning? Se vores udvalg af balancebolde.

En rund siddepude memory skum er især relevant for følgende:

- Personer der bruger mange timer i en kørestol
- Folk med rygproblemer
- Personer der sidder ned mange timer på arbejdet eller i skolen
- Mennesker der er meget undervægtige, som kan få smerter ved at sidde på en almindelig stol


Kan man købe en siddepude online?

Du kan finde ergonomiske puder i et bredt udvalg lige her på Grafical.dk. Vi har siddepude med hul og midten, rund siddepude og andet, så der er helt sikkert også nogle siddepuder til dig. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for kontorartikler, hobbyartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og andet, så du kan uden problemer gøre helt dit indkøb her. Har du brug for vejledning til valg af siddepude, eller skal du have hjælp til at gennemføre din bestilling? Så skal du ikke tøve med at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.