Shape Cutter

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af forskellige hobbyartikler, til billige penge og med hurtig levering. Prøv for eksempel den smarte figurkniv fra Fiskars der hedder Shape Cutter Plus. Den har et bevægeligt knivblad, der følger skabelonen. Den kan også bruges til udskæringer i frihånd og har et rigtig godt ergonomisk softgrip greb.
Man kan få flere forskellige skæreskabeloner i hård plast til en Shape Cutter. De fås både i hjerter, sommerfugle, cirkler, ovaler, mærkater og rammer. Brug også skæreskabelonerne til en figurkniv , hvis ikke du har en Shape Cutter.
Hvis ikke du vil risikere at skære ned i dit flotte træbord eller lignende, har vi også skæreunderlag fra Fiskars, som er beregnet til at ligge under, når du benytter dig af en Shape Cutter eller andre skæreredskaber. Skæreunderlaget fra Fiskars, har en "self- healing" overflade og et påtrykt positionsgitter, der sikrer dig lige linier.
Mangler du en god gave idé, så kan du også få skæresystemet fra Shape Cutter som startsæt til billige penge. I startsættet fra Shape Cutter får du et sortiment med selve Shape Cutteren, ekstra knive du kan udskifte, skæreunderlag og en skæreskabelon. Så har man hele sættet og er klar til at gå igang.
Du kan se hele vores store udvalg af forskellige slags karton og papirer, hvor det fås i flere forskellige gram størrelser og i alle regnbuens farver.
Det kan også være du mangler andre former for hobbytilbehør og værktøj, som fx en æggemaler eller et græskarskæresæt. Der er snart ikke nogen grænser for alt det tilbehør du kan få hos os, da vi har over 50.000 forskellige varer i vores webshop. Du kan roligt slå kreativiteten løs, god fornøjelse :-)