Punching

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af Punching stansejern fra Fiskars. De fås i mange varianter, med flotte designs af blandt andet sommerfugle, stjerner, blomster, fugle og andre dyr. Vi har hurtig levering og billige priser. Fiskars Lever Punching er små udskæringer der gør dine håndlavede kort, scrapbøger, kollager og andre kreationer til smukke kunststykker. Et stansejern fra Fiskars Lever Punching, er designet på baggrund af professionelle input. Med dem kan du lave lagdelte udstansede former og gøre dine kreationer mærkbare.

Punching stansejernene fra Fiskars findes i to størrelser. De er i 19 mm og i 25 mm og kan købes enkeltvis og i assorterede sortimenter med forskellige designs.

Vi har også Hand Punches i vores sortiment. De fås i forskellige designs med blomster, cirkler og hjerter. Køb dem enkeltvis eller i en pakning á 5 assorterede designs. De har soft- grip håndtag og er lavet i rustfrit stål. Mange børn synes det er rigtig sjovt at kunne lave udstansninger med punching i pap, og det kan altid være en god gave idé til dit barn, hvis du mangler en god gaveidé. De kan helt sikkert også pynte på et gækkebrev til påske.

Hvis du mangler karton og papir til din Punching , kan du her se vores store udvalg, i alle regnbuens farver. Husk man max må udstanse i 180g karton.

Vi har også et stort udvalg af meget andet hobbytilbehør til dekorering. Find alt lige fra øjne og snuder, til bjælder og fjer. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice.