Rullevogn

Køb dit nye rullebord online på Grafical.dk og få det leveret til døren - nemt, hurtigt og billigt. Hos Grafical har vi et stort udvalg af rulleborde til brug på lageret, kontoret eller andre steder i din virksomhed. Du kan vælge mellem flere forskellige typer rullevogn i vores sortiment. F.eks. en rullevogn m. hhv. 2 eller 3 hylder.

Vælg mellem forskellige rullevogn designs

Som nævnt ovenfor kan du vælge en rullevogn m. hhv. 2 eller 3 hylder her på siden. Men der er også mange andre variationer af den klassiske rullevogn. F.eks. kan du få en rullevogn med eller uden håndtag. Nogle af vores rullevogne er designet til specifikke formål. F.eks. har vi rullevogne til transport af hængemapper og rullevogne, der bruges til at flytte stablede stole med.

Hvad bruger man en rullevogn til?

En rullevogn kan bruges til mange forskellige ting. Nogle bruger dem som plukvogn på et lager. Andre som serveringsvogn i en kantine. Eller som postvogn, hvor alle på kontoret kan lægge deres udgående post, inden det ryger til forsendelse. På samme vis er en rullevogn også ideel til at bringe posten fra postrummet ud til de enkelte afdelinger i virksomheden.

Søgte du i stedet efter rengøringsvogne, har vi et stort udvalg af dem her på siden.