Runde duge

Runde duge - Køb billigt online

Skal der være fest? Så lá der være fest! Se vores store udvalg af ting til borddækningen. Vi har et udvalg af runde duge fra Dunicel i flere farver. Hold øje med om det er en skaffevare, da det ofte ikke er en lagervare. Vil du være sikker på at nå at få dem leveret inden din fest, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper dig altid med et smil :-)

Mangler du servietter til borddækningen, så se vores store udvalg af luksus servietter, i alle regnbuens farver . Det kan gøre ethvert bord mere indbydende at kigge på, når der er flotte farver. Vi har også et stort udvalg af stearinlys som du kan sætte på dit bord. Har du fx valgt hvide duge, er det rigtig flot med farverige lys og servietter. Stearinlysene giver også din fest et hyggeligt præg, og er med til at pynte lidt på bordene. Er du mere til et farveneutralt look er der også rig mulighed for det. Som oftest bruger man ikke alt for vilde farver til et bryllup, men man bruger i stedet hvide, og creme farvede artikler. 

Hos Grafical.dk har vi over 50.000 forskellige varenumre at vælge imellem. Vi har alt indenfor kontorartikler, hobbyartikler, emballage, it tilbehør og  husholdning. Har du en virksomhed har vi rigtig mange ting, som man kan bruge på kontoret. Alt fra inventar til kopipapir, kuglepenne og mapper. Se også vores store udvalg indenfor catering. Vi har masser af engangsservice, drikkevarer og ting til borddækningen. Vi har hurtig levering af engangsdug og super billige priser.