Bordløber

Bordløberi mange flotte farver og til super billige priser. Bordløberne og dugene er alle ensfarvede, og du kan vælge mellem mange forskellige farver såsom sort, hvid, blå, lime grøn, mørkeblå, pink, turkis, lilla, brun og vinrød m.v. Bordløber kan også fås som et net. Nettene kan også fås i flere forskellige farver f.eks. sand, lys blå, lys turkis, rosa, sølv, guld, sort, hvid, blå, lilla, mørk grøn og rød. Bordløberen i net er lavet af imiteret net stof, hvor imod de ensfarvede bordløbere er lavet i syntetisk stof.

På Grafical.dk kan du købe bordløber til billige priser i mange forskellige farver og størrelser
Bordløbere fås i 2 forskellige bredder, som er 35 cm og 30 cm, ruller har en længde på 10 meter. Dugene er 125 cm brede og 10 meter lange, som den tilsvarende bordløber er.

Bordpyntning med bordløber og dug
Bordløbere og stof duge bruges ofte sammen når man skal holde fest eller til en anden lejlighed skal pynte flot op. Der er rigtig mange forskellige måder at pynte op på f.eks. kan man vælge at lave et tema for festen det kan være et farve tema eller en anden ting man interesserer sig for. Vi har et stort fest tema, som indeholder en masse inspiration og forslag til bordpyntning udfra forskellige temaer.

Til brylluppet, konfirmationen eller barnedåben er det vigtigt at have det helt rigtige tema. F.eks. kan man ikke have et lyseblå eller blå tema, hvis det er en pige der skal døbes, hvis det er et bryllup vælger man ikke at pynte bordet i med dug og bordløber i sorte farver. Vi har som mennesker en masse uskrevne regler, som man ofte følger til de helt traditionelle begivenheder, som bryllup og barnedåb.

Vil du gerne gøre noget ekstra ved bordpyntningen end hvad der er vist i de forskellige temaer på linket ovenover? Vi har også et tema, som indeholder alt, hvad man kan bruge til bordpyntning. Temaet indholder alt fra balloner, bordkort, bordløber og duge til stearinlys.

Du kan kun køber bordløber online hos os. Til gengæld leverer vi bordløberne direkte til din adresse eller hvor du måtte ønske til en billig fragtpris eller helt gratis, hvis du samler dit indkøb en smule. Du kan måske også købe bordløbere / kuvertløbere blonde i butikker såsom Jysk og Ikea.