Jumbo rørperler

Hos Grafical.dk tænker vi også på børnene. Derfor har vi Nabbi rørperler i Jumbostørrelse, så de små også kan være med til at lege, og lave flotte perlemotiver. Størrelsen på dem er 10x10mm og det gør det nemmere for de små fingre, at placere dem på stiftpladen. Husk stiftpladen skal være til Jumbo rørperler.
Nabbi's rørperler kommer fra Sverige, og er af samme type som Hama perler. De fås i et hav af forskellige farver.
Når du er færdig med at lægge perler på stiftpladerne, skal du bruge strygeark, som er et transparent papir til strygning. Så smelter perlerne sammen, og du kan hænge dem op som flotte uroer eller lignende. Prøv også de smarte selvklæbende ark som gør det nemt at færdiggøre perlepladerne helt uden at skulle stryge dem.
Hvis du har planer om at skulle bruge Nabbi perlerne til at lave smykker af, så kan du helt bestemt også godt det. Der er naturligvis mange andre slags perler at vælge imellem. Vi har også rigtig mange spændende materialer til smykkefremstilling, så du kan komme igang med at lave et fint smykke til dig selv, eller en du holder af. Vi har altid billige priser, og vi har hurtig levering, så du hurtigt kan komme igang. Rigtig god fornøjelse :-)