Medium rørperler

Elsker du at lege med perler? Så er du kommet det helt rigtige sted. Hos Grafical.dk har vi et væld af rørperler. I denne varegruppe ser du alle Nabbi's medium rørperler, som fås i alle regnbuens farver til billige penge. Perlerne fås i pakker med kun én farve, og i farvesortimenter i flere størrelser.
Nabbi's rørperler kommer fra Sverige og er af samme type som Hama perler. Nabbi medium rørperler måler 5x5mm.
Når du er færdig med at lægge perler på stiftpladerne, skal du bruge strygeark, som er et transparent papir til strygning. Så smelter perlerne sammen, og du kan hænge dem op som flotte uroer eller lignende. Prøv også de smarte selvklæbende ark som gør det nemt at færdiggøre perlepladerne helt uden at skulle stryge dem.
Hvis du har planer om at skulle bruge Nabbi perlerne til at lave smykker af, så kan du helt bestemt også godt det. Der er naturligvis også mange andre slags perler at vælge imellem.
Vi har også rigtig mange spændende  materialer til smykkefremstilling, så du kan komme igang med at lave et fint smykke til dig selv, eller en du holder af. Vi har altid billige priser, og vi har hurtig levering, så du hurtigt kan komme igang. Rigtig god fornøjelse :-)