Rengøringsvogn tilbehør

Her finder du tilbehør til forskellige slags vogne, såsom redskabsholdere, låg, spande, støtter, vasketøjsposer, hjul, håndtag, kurve, bakker, pressere, riste og affaldsposer. Se også hvilke slags vogne Grafical forhandler i øjeblikket. En populær form for tilbehør til rengøringsvogne er en såkaldt skafteholder. Skafteholderen er en nem og effektiv måde at transportere og holde både korte og lange skafter på rengøringsvogne.

Det kunne også være en mop box, disse anvendes til transport og opbevaring af fugtige eller våde mopper.

Når man kører rundt med sin vogn dagligt, så vil hjulene sikkert på tidspunkt begynde at rulle dårligt. Derfor har man heldigvis også mulighed for at købe hjulene for sig selv, så man hurtigt kan udskifte dem hvis man synes at vognen ikke triller helt så godt mere.

Forskellige slags vogne har mulighed for forskellige slags tilbehør. Rengøringsvogne vil for eksempel altid have en masse forskellige tilbehør, da der kan være mange mulighed med hensyn til rengøringen både med mopper, skafter, spande osv. Et rullebord er der måske ikke så meget ekstra at finde til, da deres funktion er noget mere simpelt. Men ofte vil man kunne minimum kunne finde ekstra hjul til dem.