POSCA Tusser Sæt

Køb POSCA Tusser Sæt online på Grafical.dk. Billige priser og gode Posca tusser sæt tilbud ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

POSCA Tusser Sæt - Se vores Posca tusser sæt tilbud

Stort udvalg af POSCA tusser sæt og pakker finder du i denne varegruppe. Hos Grafical.dk forhandler vi de populære Uni Posca tusser til billige priser og med hurtig levering. Uni Posca markeren er en vandfast og vejrbestandig tusch til glatte og jævne overflader. Uni Posca tusser er en permanent marker, som er ideel til langt de fleste overflader, både lærreder, papir, tekstiler, glas, metal og meget mere. Her kan du få sæt med flere forskellige tykkelser og antal.  Tuschen er lysægte og har en stærk farvepigment. De er fuldtdækkende og flyder flot sammen, så både børn og voksne kan få resultater med et udtryk ud over det sædvanlige.

Du kan også købe Posca tusser enkeltvis. De fås i en hel række forskellige tykkelser eller bredder og med en speciel pensel effekt.

Er du ny i Posca universet, er det en rigtig god idé at starte med at købe et Posca tusser sæt eller en pakke med blandede farver af Posca tusser, så du har noget at gå i gang med. Vi har ofte tilbud og udsalg på sæt og pakkerne.

Posca tusser sæt tilbud

Du kan se alle vores Posca tusser tilbud her.