Pladevat | Pudefyld | Bamsefyld

Hos grafical.dk har vi et stort udvalg af pudefyld, bamsefyld og pladevat. Vi har intet mindre end 12.000 forskellige hobbyartikler at vælge imellem, og vi har altid billige priser og lynhurtig levering. Fyldevat, krøyerkugler og flamingokugler er fast på lager. Bestiller du vores lagervarer, er der levering allerede indenfor 1-3 hverdage. Så kan du hurtigt komme igang med dine gode ideer.

I blandt alle vores hobbyartikler, finder du et fint udvalg af bamsefyld, pladevat og pudefyld til billige priser til dine forskellige hobbyprojekter. Der er blødt og lækkert bamse fyld i polyesterkvalitet, som kan vaskes ved 60 °C. Vi har også et stort udvalg af øjne og snuder, til din hjemmelavede bamse med fyld. Der er mange rigtig søde muligheder, for at kunne give din bamse med fyld et bestemt udtryk.

Vi har også plasthagl, der bruges som fyld til dukker. Haglene er lavet af polyethylen plastgranulat. Vi har også krøyerkugler, som er små styroporkugler / flamingokugler af polystyren, og vi har pladevat i 100% polyester. Der er mange muligheder for at finde forskelligt pudefyld til dine sy- projekter.

Bomuldsstof med pladevat / bamsefyld / pudefyld i  
Grafical.dk har et stort udvalg af forskelligt stof i mange farver. Der er alt lige fra bomuldsstof, skind og tyl, til læder og organza. Dine muligheder er hermed store, og du kan lade fantasien få frit spil. Du kan fx lave puder eller bamser med fyld i, og bruge dem som personlige gaver til nogle du holder af. Har du nogle spørgsmål kan du altid kontakte vores hjælpsomme kundeservice på grafical@grafical.dk.

Vi har pladevat i to forskellige tykkelser samt rester af pladevat, som du kan købe. Det tynde fyldevat er 0,6 cm i tykkelsen og det tykke pladevat er 1 cm i tykkelse.