Pladevat | Pudefyld | Bamsefyld

Store pladevat tilbud samt billigt pudefyld og bamsefyld. ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Pladevat | Pudefyld | Bamsefyld - Køb billigt på Grafical.dk

Hos grafical.dk har vi et stort udvalg af pudefyld, bamsefyld og pladevat. Vi har intet mindre end 12.000 forskellige hobbyartikler at vælge imellem, og vi har altid billige priser og lynhurtig levering. Fyldevat, krøyerkugler og flamingokugler er fast på lager. Bestiller du vores lagervarer, er der levering allerede indenfor 1-3 hverdage. Så kan du hurtigt komme i gang med dine gode ideer. Tag et kig her på siden og find det pladevat og pudefyld, du skal bruge til super gode priser.

Alt i pladevat, pudefyld og bamsefyld

I blandt alle vores hobbyartikler, finder du et fint udvalg af bamsefyld, pladevat og pudefyld til billige priser til dine forskellige hobbyprojekter. Der er blødt og lækkert bamsefyld i polyesterkvalitet, som kan vaskes ved 60 °C. Vi har også et stort udvalg af øjne og snuder, til din hjemmelavede bamse med fyld. Der er mange rigtig søde muligheder, for at kunne give din bamse med fyld et bestemt udtryk. Så er du klar til at lave rigtig finde bamser med alt vores bamsefyld.

Vi har også plasthagl, der bruges som fyld til dukker. Haglene er lavet af polyethylen plastgranulat. Vi har også krøyerkugler, som er små styroporkugler / flamingokugler af polystyren, og vi har pladevat i 100% polyester. Der er mange muligheder for at finde forskelligt pudefyld til dine sy- projekter. Her på siden finder du både billigt pladevat og pudefyld billigt.

Vi har pladevat i to forskellige tykkelser samt rester af pladevat, som du kan købe. Det tynde fyldevat er 0,6 cm i tykkelsen og det tykke pladevat er 1 cm i tykkelse.

Bomuldsstof med pladevat | bamsefyld | pudefyld

Grafical.dk har et stort udvalg af forskelligt stof i mange farver. Der er alt lige fra bomuldsstof, skind og tyl, til læder og organza. Dine muligheder er hermed store, og du kan lade fantasien få frit spil. Du kan eksempelvis lave puder eller bamser med fyld i, og bruge dem som personlige gaver til nogle du holder af. Du finder i hvert fald under alle omstændigheder super gode pladevat tilbud og pudefyld billigt lige her på siden. Så har du en kreativ fantasi, kan du lave rigtig fine puder og bamser med alt fra Grafical.dk.

Få besked når der er ekstra lav pladevat pris

Hos Grafical.dk har vi rigtig ofte kampagnetilbud, der kører på forskellige varer. Hvis du gerne vil vide, når der er super gode pladevat tilbud, pudefyld tilbud og bamsefyld tilbud, kan vi varmt anbefale at tilmelde dig nyhedsbrevet. Så er du ikke på aldrig at gå glip af de gode kampagnetilbud på pladevat og krøyerkugler. Har du nogle spørgsmål til vores pladevat og pudefyld, kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice.