Pladevat | Pudefyld | Bamsefyld

Stort udvalg af pladevat, pudefyld og bamsefyld. Super pris på krøyerkugler ✓ Billig fragt ✓ Hurtig levering ✓ +18.000 Trustpilot anmeldelser

Pladevat | Pudefyld | Bamsefyld » Køb billigt på Grafical.dk

På grafical.dk har vi et stort udvalg af pudefyld, bamsefyld og pladevat. Vi har intet mindre end 12.000 forskellige hobbyartikler at vælge imellem, og vi har altid billige priser og lynhurtig levering. Fyldevat, krøyerkugler og flamingokugler er fast på lager. Bestiller du vores lagervarer, er der levering allerede indenfor 1-3 hverdage. Så kan du hurtigt komme i gang med dine gode ideer. Tag et kig her på siden og find det pladevat og pude fyld, du skal bruge til super gode priser.

Alt i pladevat, pudefyld og bamsefyld

I blandt alle vores hobbyartikler, finder du et fint udvalg af bamsefyld, pladevat og pudefyld til billige priser til dine forskellige hobbyprojekter. Der er blødt og lækkert bamsefyld i polyesterkvalitet, som kan vaskes ved 60 °C. Vi har også et stort udvalg af øjne og snuder, til din hjemmelavede bamse med fyld. Der er mange rigtig søde muligheder, for at kunne give din bamse med fyld et bestemt udtryk. Så er du klar til at lave rigtig finde bamser med alt vores bamsefyld. Brug også pladevat til nisselandskab. Mangler du andre materialer til dit nisselandskab så klik her.

Vi har også plasthagl, der bruges som fyld til dukker. Haglene er lavet af polyethylen plastgranulat. Vi har også krøyerkugler, som er små styroporkugler / flamingokugler af polystyren, og vi har pladevat i 100% polyester. Der er mange muligheder for at finde forskelligt pudefyld til dine sy- projekter. Her på siden finder du både billigt pladevat og pudefyld billigt. Du kan blandt andet sy tæppe med pladevat.

Vi har pladevat i to forskellige tykkelser samt rester af pladevat, som du kan købe. Det tynde fyldevat er 0,6 cm i tykkelsen og det tykke pladevat er 1 cm i tykkelse.

Bamsefyld til bamser og puder

Leder du efter det perfekte fyld til din håndlavede bamse? Bamsefyld spiller en afgørende rolle i at gøre din bamse blød, behagelig og holdbar. Det rigtige fyld kan være forskellen mellem en bamse, der bliver barnets favorit i årevis, og en der bliver glemt i skuffen. Dit færdige produkt vil føles som en krammefærdig drøm. Uanset om du skaber en bamse til et barn, et kæledyr eller blot til pynt med bamsevat, fortjener dit håndværk det bedste bamse fyld. Giv din bamse det liv og den form, den fortjener med vores førsteklasses fyld til bamser.

Bomuldsstof med pladevat | bamsefyld | pudefyld

Grafical.dk har et stort udvalg af forskelligt stof i mange farver. Der er alt lige fra bomuldsstof, skind og tyl, til læder og organza. Dine muligheder er hermed store, og du kan lade fantasien få frit spil. Du kan eksempelvis lave puder eller bamser med fyld i, og bruge dem som personlige gaver til nogle du holder af. Du finder i hvert fald under alle omstændigheder super gode pladevat tilbud og pudefyld billigt lige her på siden. Så har du en kreativ fantasi, kan du lave rigtig fine puder og bamser med alt fra Grafical.dk.

Få besked når der er ekstra lav pladevat pris

På Grafical.dk har vi rigtig ofte kampagnetilbud, der kører på forskellige varer. Hvis du gerne vil vide, når der er super gode pladevat tilbud, pudefyld tilbud og bamsefyld tilbud, kan vi varmt anbefale at tilmelde dig nyhedsbrevet. Så er du ikke på aldrig at gå glip af de gode kampagnetilbud på pladevat og krøyerkugler. Har du nogle spørgsmål til vores pladevat og fyld til puder, kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice.

Pladevat FAQ

Se de ofte stillede spørgsmål om plade vat nedenfor.

Hvad er pladevat?

Pladevat bruges ofte til kreative hobbyprojekter, heriblandt tæpper og bamser. Man bruger det også i møbelindustrien til hynder.

Hvor kan jeg købe pladevat?

Det kan du købe på Grafical.dk. Her finder du et stort udvalg af både pladevat, bamsefyld og pudefyld.

Kan man vaske pladevat?

Vattet kan vaskes ved maskinvask på max 30 grader eller man kan vaske det i hånden.