Organza

Køb smukke organza stoffer online til lave priser. Køb nu og skab dit eget unikke look. ✓ Tilbudspriser ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Organza » Køb organza billigt online

På Grafical.dk har vi over 12.000 forskellige hobbyartikler til billige priser og med hurtig levering. Hvis du skal lave noget fint prinsesse eller prinsetøj, små feer eller andre sjove figurer, så kan du eventuelt benytte dig af vores fine organza stof. Det fås i mange flotte farver og er lavet i fint 100% nylon stof.

Organza til mange formål

Mange bruger organza stof til at sy kostumer af, når der står karneval i kalenderen. Man kan også bruge organza stof som bordløber til dit bryllup eller andre fester, hvor der skal pyntes op. Det er også godt at bruge som effekter i teater kulissen. Ja der er snart ingen grænser for, hvad du kan bruge en rulle organza stof til. Det er kun din fantasi der sætter grænser.
Vores organza stof sælges både enkeltvis og i sortiments pakninger, med enten 8 eller 16 ruller, med forskellige farver á 10 meter pr. rulle. Der er også organza stof med shine- farver, til de ekstra fine kostumer.

Køb organza online her

Hvis du skal bruge andre former for tekstil til dit kostume projekt, så har vi et stort udvalg af mange andre former for stof end organza. Du finder alt lige fra silke, filt og fleece til uld, skind og bånd.
Det kan også være du skal sy nogle fine perler på prinsesse kostumet, for så har vi også et stort udvalg af flotte perler i mange forskellige materialer. Der er alt lige fra glas og træ- perler. til plast og metal perler. Se også vores udvalg af smykkedele. Du kan nemlig også lave dine helt egne personlige smykker, som kan passe til dit kostume. Eller det kan være du vil lave et hjemmelavet smykke til en du holder af?

Skal du bruge tyl til prinsessekostumet? Tag et kig på vores udvalg af tyl.