Kasseapparater

Her kan du finde dig et billigt kasseapparat af høj kvalitet blandt vores store kasseapparat sortiment fra bl.a. Olivetti. Du kan få et kasseapparat til ethvert formål, også med avanceret funktionalitet, som f.eks. lagerstyring og PC tilslutning. Grafical har også Labelprintere, Lommeregnere,  og Lamineringsmaskiner.

Hvem har brug for et kasseapparat?
Et kasseapparat bruges ikke kun i butikker men også rundt om i landets mange foreninger og sportsklubber. I fodboldsklubbens klubhus er der en lille butik som sælger pommesfrites, sodavand og diverse inden for slik og chips. Her er det nemt for de frivillige at have et kasseapparat til pengene, når kunderne betaler for deres snacks. Det giver et godt overblik og det er nemt at gøre kassen op ved dagens slutning.

Få et kasseapparat med hurtige, og smarte funktioner
På mange kasseapparater kan man kode nogle emner eller direkte vare ind. Det gør det endnu nemmere for den som står ved kassen. Han eller hun kan hurtigt taste ind på sit kasseapparat at der er 2 bananer, 1 pose chips og 1 Coca Cola. Her ville en ekspedition gå væsentlig hurtigere end hvis medarbejderen skal kunne alle priser i hovedet. Et kasseapparat med denne type funktioner modvirker også menneskelige fejl, og sparrer derfor penge i længden.

Husk bonruller til dit kasseapparat
Hvis det er f.eks. en tøjbutik eller lignede er reglen som regel at bonen fra kasseapparater skal gemmes og medbringes hvis noget skal returneres. Strimlerne til bonerne kan du også købe her hos Grafical.dk til yderst lave priser.

Skulle du eller din forening nu ikke have behovet for kasseapparater kan en mindre pengekasse måske gøre det. De kan bestilles i flere forskellige størrelser og farver og de har alle møntbakker som sikrer dig overblikket.