Slikposer

Køb slikposer på Grafical.dk - Se det store udvalg af små slik poser til bland selv slik. ✓ Prisgaranti ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Slikposer - Små slik poser til bland selv slik

Køb slikposer online på Grafical.dk og få dem leveret lige til døren eller til pakkeshop (hvis muligt). Vi har et kæmpe udvalg af slik poser i forskellige størrelser som kan bruges af både virksomheder og af private der ønsker at lave deres egne blandede slikposer. Poser til slik kan ikke kun købes i forskellige størrelser og former men også i forskellige materialer. Du kender sikkert både de traditionelle papirsposer til slik eller de mere moderne gennemsigtige poser til slik af cellofan. Her i varegruppen finder du et bredt udvalg af de forskellige posetyper.

Find den rette slikpose

Hvis du skal have hjælp med at finde den helt rette type slikpose kan du altid ringe eller skrive til vores søde, dygtige og hjælpsomme medarbejdere i kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig med dine slik pose spørgsmål og kan sandsynligvis også hjælpe dig hvis du mangler noget pose slik at komme i poserne.

Bland selv slik poser

Hvad end det er til fredagssnolder, til fest eller til en hyggelig filmaften med familien eller vennerne, så går man ikke galt med en en bland selv slik pose, hvor man selv har været med til at bestemme, hvad der skal være med i poserne. Blandet slikposer er ikke alene en hyggelig lille gimmick til den slags situationer, men kan også være et vigtigt redskab til at holde vægten, når du selv står for, hvad der skal i dine blandede slikposer. Ikke alene sørger du selv for, hvad der kommer i dine bland selv slik poser - det behøver jo ikke kun være usund slik - nej du kan også bestemme hvor meget. Når man sidder med en stor pose færdigblandet slik, er det meget nemt at komme til at spise det hele på en gang, men står du selv for indholdet i din bland selv slik pose, bliver det meget nemmere at holde lidt igen, hvis man har lyst eller behov for det.

Små slikposer

Vi har et stort sortiment af slikposer i forskellige størrelser. Af disse er de små poser til slik eller ligefrem mini slikposer generelt de mest populære. Det gælder både små små cellofanposer til slik og små papirsposer til slik. Hvis du har købt en masse forskellig slik hjem til alle i familien, kan de små poser til slik være en god måde at lade familiens børn blande deres eget fredagssnolder derhjemme uden at de får forspist sig i usunde ting.

Slikposer papir

Du kender helt sikkert til papir slikposer fra bland selv stationerne i f.eks. supermarkedet eller biografen. Og de små papirs slikposer er også brugbare derhjemme. Slikposer i papir er et mere miljøvenligt alternativ til cellofan slikposerne. Hvis søger større slikposer papir end dem du finder her i varegruppen, kan du med fordel tage et kig på vores varegruppe for papirsposer i mange forskellige størrelser.
Skal du lave små slikposer som overraskelser til f.eks. fødselsdage eller lignende, kan det være en fordel med slikposer papir, da det er nemmere at skjule indholdet og samtidig er de velkendte bolchestribede slikposer i rød og hvid altid et populært indslag. Både for store og små.

Cellofan slikposer

Gennemsigtige slikposer plastik eller slikposer cellofan som er den tynde plastic-type der i dag anvendes er det mest populære alternativ til slikposer papir. Gennemsigtige poser til slik har mange fordele. Bl.a. den åbenlyse fordel, at du straks kan se, hvad der er inde i cellofanposer til slik.

Slikposer til uddeling

Der findes mange forskellige situationer hvor slikposer til børn er en super nem og sjov. Nedenfor har vi samlet et par gode eksempler.

Slikposer til fødselsdag

Skal du holde børnefødselsdag, så er slik sikkert en del af planlægningen. Du kan naturligvis stille store skåle frem med slik, men for det første risikerer du hurtigt, at en masse slik går til spilde på den måde, og du risikerer også, at nogle af gæsterne bliver utilfredse, hvis de ikke når at få smagt en bestemt type slik, inden den er væk. Derfor er slikposer til børnefødselsdag en rigtig god løsning. Her kan du sørge for, at hvert barn ikke alene får lige meget slik, men også får det samme, så ingen bliver forfordelt. Og skulle der være nogle børn med allergier er fødselsdags slikposer også en nem måde at undgå. at et barn får noget slik, det ikke kan tåle. Slikposer papir er her supernemme, idet du kan skrive navn på dem uden at det bliver tværet ud.

Halloween slikposer og slikposer fastelavn

Til både Halloween og fastelavn er slik en stor del af fejringen. Kommer der børn forbi for at rasle, kan det være praktisk at have små færdiglavede Halloween slikposer og slikposer til fastelavn klar, som du kan give til de raslende børn. Og hvis der skal slås katten af tønden, kan det være en nem måde at have færdigpakkede fastelavns slikposer inde i tønden. Her bør du sørge for, at poserne er forsvarligt lukkede, så de ikke går i stykker og spreder slik ud over det hele, når tønden går i stykker.
Du kan med fordel dekorere dine slikposer til fastelavn og halloween poser til slik i de relevante temaer. Du finder det i vores Halloween pynt og varegruppe til fastelavn.

Jule slikposer

Ingen jul uden juleslik, og der er naturligvis også rig mulighed for at lave slikposer til jul. Til dette formål er jule slikposer papir helt klart at foretrække. Ikke alene er de hvid og rødstribede slikposer jo allerede i julefarverne, men en papirspose er også med til at holde julebag som f.eks. jødekager eller pebernødder friske længere.

Slikposer tilbud

Er du på udkig efter billige slikposer til dit bland selv slik? Så er du kommet til det helt rette sted. På Grafical.dk har vi nemlig altid billige slikposer, men er du på udkig efter f.eks. små slikposer tilbud, så finder du det også her. Vi har fra tid til anden tilbud på slikposer. Og hvis du ikke vil risikere at gå glip af slik pose tilbuddene så skal du skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så bliver du varskoet om alle kommende slikpose udsalg.