Tyl

Billig tyl i mange forskellige farver. Se vores store udvalg af tyl stof ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Tyl stof » Billigt tyl på Grafical.dk

Tyl findes i alle regnbuens farver, og kan købes til billige priser lige her på siden. Køb tyl stof hos os og få flot strutkvalitet og er 100% polyester. Der er god mulighed for at kunne sy flotte kostymer, lave dekorering med billigt tyl til brylluppet, eller hvad du nu ellers kan finde på af spændende projekter. Vi har sortiments pakker med 10 forskellige assorterede farver, i både 1 og 5 meter pr. rulle.

Hvad kan man lave med tyl?

Man bruger tit tyl stof til at lave flotte strutskørter med, hvis du kender en der er balletdanser, eller bare skal bruge det til udklædning. Vi har et flot farve- udvalg, så der er rigtig mange muligheder, og kun din fantasi sætter grænser. Skal du bruge andre former for tekstil og garn, så se vores store udvalg, af mange forskellige artikler. Der er alt muligt spændende materiale at vælge imellem. Du kan udover billig tyl vælge imellem alt lige fra silke, stof og skind til filt, fleece og garn.

Mangler du andre former for dekorering til dit sy-projekt end tyl metervare, så kan du også tage et kig på vores flotte udvalg af perler, i mange former, farver og materialer. Du kan vælge imellem perler lavet i træ, plastik, glas og meget andet materiale.

Hos Grafical.dk har vi lynhurtig levering af billig tyl, og bestiller du for over 699 kr. inkl. moms, får du gratis levering af blød tyl på rulle, ellers koster det 69 kr. i fragt gebyr. Vælger du at modtage vores nyhedsmail, modtager du jævnligt nyttige rabatkoder med tyl tilbud, som du kan bruge på vores webshop.

Billigt tyl

Der er mange fordele at hente ved at købe en tyl rulle hos os, også hvis du opretter dig som kunde, og logger dig ind inden bestilling. Køb tyl og du optjener du 5% af beløbet du køber billig tyl for i kundebonus, som kan bruges ved dit næste køb. Vi har mange farver af tyl stof, så du kan både købe hvid tyl, grøn, sort, rød, gul, blå, orange, lilla og pink. Hvidt egner sig rigtig godt til bryllup og æresport tyl. Så husk os, næste gang du skal bruge billigt tyl i metermål.

Hvis man elsker at arbejde med tyl stof, så kunne det måske være en god ide at søge på nettet med det engelske ord for tyl. Så har man nemlig mulighed for at finde en masse ekstra inspiration end man normalt vil finde. Prøv for eksempel at søg på YouTube efter "Tulle" eller "Netting" - så vil du hurtigt finde en masse gode videoer med tyl. Nogle gange er det bare bedst med en video, hvor man kan følg trin for trin. Så har man også mulighed for at sætte videoen i gang på sin tablet og følge med sit eget tempo. Det er en super god måde at lære at arbejde på. Her kan man blandt andet findes eksempler på æresport bryllup tyl, tyl nederdel baby, tyl kjoler, tyl til roser og meget andet.