Neutral vaskemiddel

Stort udvalg i Neutral vaskemiddel online på Grafical.dk. Her kan du købe alt i svanemærket og allergivenligt flydende vaskemiddel, vaskekapsler og vaskepulver til tøjvask af kulørt, hvidt og sort tøj samt til uld og finvask. Vi har de fleste produkter fast på lager og leverer hurtigt Neutral vaskemiddel direkte til din adresse både erhverv og privat.

Som sagt er Neutral vaskemiddel allergivenligt og miljøvenligt, for det indeholder nemlig hverken parfume eller farvestoffer. Så det er godkendt af Astma-Allergi Danmark og svanemærket, og vaskemidlet efterlader ikke kemikalier på dit tøj. Hvilket gør det velegnet til sensitiv og følsom hud.

Hvis du ikke bryder dig om at skulle fylde flydende vaskemiddel eller Neutral vaskepulver på din vaskemaskine, kan du vælge at købe Neutral vaskemiddel kapsler også kaldet tabs. Disse vaskekapsler er nemmere at doserer, idet du blot lægger en kapsel i maskinen og tænder. 1 vaskekapsel svarer til 1 vask. Du kan vælge mellem Neutral washing capsules til enten hvid vask (white) eller kulørt vask (colour)