Neutral vaskepulver

Køb Neutral vaskepulver online på Grafical.dk. Vælg mellem koncentreret vaskepulver til storvask, kulørt vask eller hvid vask. Neutral vaskepulver indeholder hverken farve eller parfume, og det er specielt udviklet til at være mild overfor følsom hud. Du kan købe vaskepulveret i forskellige pakninger afhængig af dit vaskebehov, så har du et almindeligt forbrug af vaskepulver kan du købe mindre pakker med 576 gram eller 675 gram, og du kan også købe store pakker med 5,2 kg., 8,9 kilo og op til 11,2 kg. beregnet til storvask.

Så du kan bruge Neutral vaskepulver i firmaet, på arbejdspladsen og privat derhjemme. Vi har ofte tilbud på webshoppen og hvis du gerne vil købe billig Neutral vaskemiddel og vaskepulver koncentreret, så tilmeld dig vores tilbudsmail, så får du direkte besked, når vi har udsalg og kampagner såsom fragtfri levering eller tilbud på Neutral storvask, 5 kg m.v.

Neutral vaskepulver colour er en koncentreret vaskepulver til farvet eller kulørt vasketøj. Det er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og bærer samtidig svanemærket Nordic Swan Ecolabel, som betyder at varen er blandt de mindst miljøbelastende i sin varegruppe tøjvask. Så du kan roligt og med god samvittighed vaske tøj med Neutral.

Leder du efter andet vaskepulver, kan du se vores udvalg lige her.