Mosgummi

Stort udvalg af mosgummi ✓ Blødt og lækkert mosgummi i et væld af farver og tykkelser ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Mosgummi » Faste lave priser på mosgummi

Mosgummi & mosgummifigurer i mange farver og til billige priser. Mosgummi er blødt og lækkert og findes i mange farver og flere tykkelser men også som udstansede selvklæbende mosgummifigurer og mosgummibogstaver klar til at føre dine ideer ud i livet og skabe spændende dekorationer.

Mosgummi A3

Vi har mosgummi ark i A4 og A3 format i forskellige tykkelser bl.a. 2mm og 3 mm. Du kan både købe pladerne i de farver du ønsker eller som sæt med flere forskellige farver.

Mosgummi tykkelser

Der er flere som søger efter endnu tykkere mosgummi såsom 4 mm, 5 mm, mosgummi 6mm og 10 mm. Så tykke ark har vi desværre ikke, men du kan lime flere lag sammen med hobbylim eller trælim, så du opnår den tykkelse du ønsker. Det kunne da være et forsøg værd.

Mosgummi idéer

Mosgummi er en god hobby DIY aktivitet. Prøv at se de mange sjove pakker med forskellige sjove selvklæbende figurer såsom dyr, ansigter, cirkler, mosaik, hjerter, blomster, bogstaver, tal. Ja vi har faktisk også mosgummi rammer i forskellige farver.

Hvis du gerne vil skabe en 3D effekt, så er mosgummi ideelt, fordi det er tykkere end papir og karton og kan limes sammen i flere lag. Det føles samtidig blødt og sjovt at røre ved.

Hvad er mosgummi?

Mosgummi er et skumagtigt blødt gummi materiale. Du kan klippe i det med en almindelig saks eller skære i det med en almindelig hobbykniv eller lignende. Så det egner sig godt til kreative hobby aktiviteter. Mosgummi er blødt men også holdbart, og det bliver også kaldt "EVA foam" på engelsk, og det bliver anvendt til mange forskellige formål. Mosgummi er faktisk blot farvet skumgummi, og skumgummi bruges i støvler,  cykelsadler, flip-flops, og løbesko.
Det EVA Foam / Mosgummi vi har her på shoppen er dog alle beregnet til hobby brug.

Mosgummi til lave priser. Blødt og lækkert mosgummi i et væld af farver og tykkelser, udstansede mosgummifigurer, -bogstaver og rammer, som er klar til at skabe spændende dekorationer med. Fås også i ark.