Mayland Index Planner

Kalender Refill 2024 måned 8,8x16,6cm 2024 0952 00
1 anmeldelser
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 26-04-2024

Telefonregister Mayland refill 8 x 16 cm 368200
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Mayland Notesblok til plankalender 8 x 16 cm 368000
2 anmeldelser
Før DKK 109,00
DKK 92,65 pr. Pakker
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 26-04-2024

Hvis du har brug for en Mayland index planner, kan du her se vores udvalg. Med en Mayland index planner, kan du hurtigt få et overblik over dine aftaler. Vi har også udgaver med telefon register i, så du kan holde styr på alle dine kontakter.
En Mayland index planner fylder ikke meget, og er derfor god at have med på farten. Hav den liggende i din mappe, taske eller i bilen.

Køber du din Mayland index planner hos os, kan du oprette dig som kunde, og optjene bonus som du kan bruge næste gang du handler hos os.

Der er ikke meget plads til notater i en Mayland index planner, så er du ude efter en  kalender du kan skrive i, vil vi anbefale dig, at du fx køber en spiralkalender i stedet. Du kan få dem hvor der er en dag pr. side, og derved er der rigtig god plads til at notere alle dine aftaler. Herved glemmer du ikke nogle vigtige aftaler og du får et godt overblik over hvad du skal nå.

Mangler du en kalender der ikke fylder særlig meget, har vi også Mayland lommekalendere som ikke fylder meget. De fås også med kunst læder og giver et flot udtryk.

Det er skønt med en kalender ved din side. Man skal vænne sig til at bruge en kalender, hvis man ikke har været vant til det før. Men er du først blevet vant til det, er det en kæmpe stor hjælp til at holde et godt overblik over alle dine aftaler. Herved stresser du ikke over at skulle huske dem alle i hovedet, og du glemmer ikke noget af det du skal.