MASCOT Workwear

Her finder du vores store udvalg af Mascot Workwear - bl.a. arbejdstøj og arbejdssko. Selvom prisen er i bund holder dette billige arbejdstøj et højt kvalitetsniveau. Vi har et stort udvalg af arbejdsjakker, arbejdsbukser, sikkerhedssko og termotøj såsom termobukser dame og herre. Her finder du også billige arbejdssko fra Mascot Workwear.

Beskyt dig selv med billige sikkerhedssko fra Mascot Workwear
Med et par Mascot Workwear sikkehedssko bliver der passet godt på dine fødder. Ikke alene sørger de gode sikkerhedssko for, at du og dine medarbejdere har et godt og sikkert fodfæste, mens i arbejder, der er også indbygget beskyttelse i de praktiske og billige sikkerhedssko, der mindsker risikoen for skader, hvis du f.eks. taber noget tungt over foden. Husk, at vi også har stødabsorberende indlægssåle til dine arbejdssko.

Hold varmen med Mascot arbejdstøj
Her finder du også Mascot Workwears store sortiment af arbejdstøj til dig og dine medarbejdere. Foregår det meste af jeres arbejde udendørs eller på et lager, der ikke er opvarmet, er det rart med Mascot arbejdstøj, herunder arbejdsbukser, arbejdsjakker og termotøj såsom termobukser dame og herre.

Øg din arbejdskomfort med Mascot Workwear arbejdstøj
Når kulden sætter ind er det vigtigt med varmt undertøj, tykke strømper og uldne huer på de udendørs arbejdspladser. Men samtidig med at dit arbejdstøj skal være varmt, skal det levere et højt komfortniveau og samtidig give dig bevægelsesfrihed til at du kan arbejde ubesværet. Det opnår Mascot Workwear med deres lækre arbejdstøj.

Husk at vi også har sikkerhedshjelme, høreværn og sikkerhedsbriller, der beskytter dine medarbejdere, og stiller arbejdstilsynet tilfreds.