Sikkerhedsbriller

Sikkerhedsbriller til skarpe priser. Køb beskyttelsesbriller hos os ✓ Hurtig levering ✓ Super kundeservice ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Sikkerhedsbriller » Billige priser på beskyttelsesbriller

Sikkerhedsbriller og beskyttelsesbriller beskytter effektivt dine øjne. De fleste sikkerhedsbriller er i en såkaldt "one size" størrelse som vil passe de fleste. Det er også vigtigt at man har en behagelig, trykfri pasform omkring ørerne. Ofte er sikkerhedsbriller noget man bruger hele sin arbejdsdag, så det er vigtigt de har en god pasform. Sikkerhedsbriller findes desuden i mange flotte modeller og farver, og du kan finde hele vores store udvalg herunder.

Hvornår skal man bruge sikkerhedsbriller?

Når du er i situationer hvor der er risiko for at dine øjne kan tage skade, er det vigtigt med sikkerhedsbriller. Hvis man har noget man hurtigt skal have ordnet, er det fristende at "glemme" sikkerhedsbriller, men det er ofte her, at uheldet kan være ude. Det kan være, at du er håndværker eller er typen der ordner tingene selv derhjemme, og ofte beskærer forskellige elementer som f.eks. fliser og sten. Her er der risiko for at få uønskede elementer i øjnene, og derfor er det altid en god idé med sikkerhedsbriller. Hvis du arbejder med kemikalier, maling eller er i andre lignende industrier, er det optimalt at gøre sikkerhedsbriller til en fast følgesvend i din arbejdsdag.

Hvilke sikkerhedsbriller skal jeg vælge?

Sikkerhedsbriller findes som sagt i mange forskellige former. Der findes bl.a. den store brede sikkerhedsbrille med elastik, men derudover er der også den mere "smarte" sikkerhedsbriller med stænger og smalt glas, der giver et lignende look, som man kender fra den klassiske solbrille. Nogle sikkerhedsbriller findes også med justerbare stænger, så man kan tilpasse dem, som man ønsker.

Helbriller

Helbriller er sikkerheds briller som lukker helt tæt rundt om øjnene - nærmest som man kender det fra dykkerbriller. Det giver en rigtig god beskyttelse mod diverse elementer og partikler i luften, når du arbejder. De laves oftest med en justerbar elastik, så du kan tilpasse den, så den sidder perfekt på dit hoved.

Slibebriller

Disse sikkerhedsbriller ligner mere en klassisk solbrille og er god beskyttelse, hvis du skærer elementer over, hvor der er risiko for at få noget i øjnene. De sidder ikke helt tæt som en helbrille, men til gengæld er de meget lette, har bredt synsfelt og nogle modeller har justerbare stænger, så de er nemme at tilpasse.

Sikkerhedsbriller nytår

Vidste du, at der i Danmark aldrig er nytår uden øjenskader? I 2018 endte over 20 personer på sygehuset med skader på øjnene, og ca. en tredjedel af disse mistede synet helt er delvist. Det der var helt afgørende her var, at ingen af de indlagte havde brugt sikkerhedsbriller. Selvom du blot kigger på fyrværkeri på afstand, anbefaler vi stadigvæk sikkerhedsbriller, da det også hænder, at publikum også bliver ramt. Børn er som altid udsat - sørg derfor for at købe sikkerhedsbriller børn.

Køb dit sikkerhedsudstyr online hos os

Du kan blandt andet finde 3m beskyttelsesbrille her, som giver god beskyttelse og god komfort. Beskyttelsesbriller er altid en nødvendighed, hvis du skal ud og fyre af Nytårsaften. Der kan vi anbefale 3m beskyttelsesbrille. Af og til har vi sikkerhedsbriller med styrke, sikkerhedsbriller med læsefelt og sikkerhedsbriller uden på briller. Skulle du mangle andet fra 3m end sikkerhedsbriller, kan du finde det her. Hvis du bruger sikkerhedsbriller, så skal du måske også bruge en god sikkerhedshjelm. Du kan også finde en masse andet sikkerhedsudstyr her. Så er du i hvert fald altid helt sikker, hvis du bevæger dig ud på mere usikker grund.