Sikkerhedsbriller

Visir Corona METO ansigtsvisir
På lager - Levering 1-3 hverdage

Få den bedste beskyttelse til dine øjne med vores sikkerhedsbriller

Sikkerhedsbriller og beskyttelsesbriller beskytter effektivt dine øjne. De fleste sikkerhedsbriller er i en såkaldt "one size" størrelse som vil passe de fleste. De har ofte også justerbare stænger som gør det muligt for brugeren at justere brillerne efter eget valg. Det er også vigtigt at man har en behagelig, trykfri pasform omkring ørerne. Ofte er sikkerhedsbriller noget man bruger hele sin arbejdsdag, så det er vigtigt de har en god pasform. Sikkerhedsbriller findes desuden i mange flotte modeller og farver, og du kan finde hele vores store udvalg herunder.

Køb dit sikkerhedsudstyr online hos os

Du kan blandt andet finde 3m beskyttelsesbrille her, som giver god beskyttelse og god komfort. Beskyttelsesbriller er altid en nødvendighed, hvis du skal ud og fyre af Nytårsaften. Der kan vi anbefale 3m beskyttelsesbrille. Skulle du mangle andet fra 3m end sikkerhedsbriller, kan du finde det her.

Sikkerhedsbriller eller ej - få din fulde beskyttelse her

Hvis du bruger sikkerhedsbriller, så skal du måske også bruge en god sikkerhedshjelm. Du kan også finde en masse andet sikkerhedsudstyr her. Så er du i hvert fald altid helt sikker, hvis du bevæger dig ud på mere usikker grund.