Lugtfjerner

Lugtfjerner kan erstatte den ubehagelige lugt med en ny frisk duft. Køb R10 lugtfjerner online. ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ Super kundeservice
Lugtfjerner Novadan Sani Odour Spray 368 - 500 ml
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Lugtfjerner » Køb lugt fjerner online her

Er du også træt af, at komme hjem fra arbejde og hele huset lugter træls og indelukket? Eller måske en længere tur i bilen har gjort luften i bilen klam. På Grafical.dk kan du nemt bestille nye luftfrisker og lugtfjerner, så du aldrig skal have disse problemer igen. Lugtfjerner kan fjerne selv den mest trælse lugt og gøre luften i rummet mere opfriskende, når man kommer ind. Her på siden finder du forskellige varianter af lugtfjerner spray, som kan bruges til næsten et hvert formål og fjerner dårlig lugt. Du kan bruge lugtfjerner bil, sofa, sko, røg eller lugtfjerner til skab.

Den perfekte lugtfjerner

Søger du en lugt fjerner, du kan have med på farten eller bare let ved hånden, når du kommer ind i et specifikt lokale eller toilet? R10 Lugtfjerner er en spray, der er super nem at bruge og virkelig effektiv. Den lille flaske trykker man bare på, så den sprayer ud i rummet. Vi er R10 Lugtfjerner forhandler og lugtfjerneren indeholder aerosoler, der indkapsler dårlige lugtmolekyler og dermed fjerner den dårlige lugt. Den er super effektiv, og kan bruges alle steder. Både i toilettet, kældre, kloakken og meget, meget mere. Søger man efter en R10 Lugtfjerner test og R10 Lugtfjerner erfaringer, vil du også se, at stort set alle der har haft denne lugtfjerner i hænderne, er virkelig glade for resultatet.

Lugt fjerner kan være yderst effektiv. Det kan bl.a. benyttes som lugtfjerner røg og lugtfjerner sko, hvis man nu har nogle sko, der er brugt lige lidt for meget til sport. Røg og dårlig lugt i sko kan være noget af det værste, og derfor kan lugtfjerner røg og lugtfjerner sko være gode at have i hjemmet. Lugtfjerner spray er virkelig nem at benytte, og man kan altid have den lige ved hånden. Nogle kan også godt lide at benytte lugtfjerner til sofa eller lugtfjerner sommerhus, hvis man f.eks. har en ældre sofa, der trænger til en lille opfriskning. Det kan være at du samtidig står og mangler pletfjerner eller tæpperens, så finder du nemlig også det her på Grafical.dk.

Fjerner dårlig lugt

Der kan være mange former for dårlig lugt. Det kan blandt andet være en jordslået lugt, kælder lugt, indelukket lugt, røg, og sved. En lugt fjerner er virkelig nem at anvende, da de fleste er vores produkter findes i spray form. Hvis du er i tvivl om hvordan du skal anvende dine rengøringsprodukter, så kan du altid se på vejledningen, som findes på etiketten af produktet. Hvis du ønsker at fjern lugt fra sofa, skal du blot bruge din lugt fjerner, som går ind og nedbryder den dårlige lugt. Sprøjt gerne lidt over det hele, så får du det bedste resultat og på den måde kan man fjerne gammel lugt fra møbler.

Har du brug for andre rengøringsmidler, så tag et kig her.

Luftfrisker til hjemmet og luftfrisker til bil

Savner du også duften af ny bil, men synes det er lige vildt nok, at købe en ny bil udelukkende for duftens skyld? Tag i stedet et kig på alle vores luftfrisker til hjemmet og luftfrisker til bil, der kun koster en promille af bilen. Vores luftfrisker kan du få i mange forskellige varianter. De kommer bl.a. med duft af Citrus, Mango, Æble mm. Køb din luftfrisker i dag, så vil du altid have et hjem, der dufter lækkert og friskt! Med luftfrisker bil bliver alle glade, når de er på tur med dig. En luftfrisker til bilen giver nemlig aldrig et negativt humør og den kan også være med til at fjern dårlig lugt.

Lugt fjerner findes også i duftblok

På Grafical har vi også billige priser på duftblokke. Disse fås i større pakker, så du ikke lige sådan løber tør. Du kan også få blokke som luftfrisker, der passer i en automatisk dispenser, som kører helt automatisk. Disse dispensere kan indstilles til dit behov, så de enten frisker oftere eller holder længere. Hvis du skulle have spørgsmål omkring vores luftfrisker, lugt fjerner eller en anden form for airfreshener, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Lugtfjerner FAQ

Har du set de ofte stillede spørgsmål?

Hvordan fjerner man dårlig lugt i huset?

Hvis du i forvejen har prøvet at lufte godt ud og den dårlige lugt bliver ved med at hænge i luften, så kan du prøve at anvende en lugt fjerner, som nedbryder den dårlige lugt.

Kan eddike fjerne dårlig lugt?

Hvis man har holdt fest og der lugter lidt for meget af alkohol og røg, så kan man anvende eddike lugtfjerner, hvor man laver en skål med eddike og lader den stå en dag. Derefter vil den dårlige lugt være forsvundet. Den eneste ulempe ved lugtfjerner eddike er, at eddike i sig selv ikke har den bedste lugt, men hvis man lufter lidt ud bagefter så vil lugten af eddike fortrænge.

Hvor kan man købe lugtfjerner?

Du kan finde et stort udvalg af lugtfjernere og luftrensere på Grafical.dk.

Hvad er fordelen ved at bruge en lugtfjerner?

Fordelen ved en lugt fjerner er, at man kan komme den dårlig lugt i huset, bilen, skoen eller møbler til livs, da det ikke altid er nok kun med frisk luft. En lugtfjerner spray går ind og nedbryder de enzymer der findes i rummet.