Loctite

Loctite Super Glue og den almindelig blå Loctite lim til udsalgspriser. ✓ Bestil i dag til hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Loctite » Køb Loctite Super Glue billigt online

Flere forskellige varianter i Loctite lim. Loctite er markedets førende mærke inden for bl.a. superlim og sekundlim. Loctite superlim fås i små tuber og flasker på mellem 3 og 20 gram. Den stærke Loctite lim danner på få sekunder en stærk og sikker forbindelse mellem to overflade. Du kan bruge Loctite superlim på en række forskellige materialer. Du se de forskellige varianter af Loctite Super Glue og Loctite Power Glue lige her på siden. Bestil lagervarer i dag, og vi leverer direkte til din adresse indenfor 1-3 hverdage.

Loctite lim med skruesikring

Er du i gang med et af de store hobbyprojekter og har brug for en fantastisk super glue? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Grafical.dk finder du nemlig flere forskellige varianter af super lim fra det populære mærke, Locktite. Udover en usædvanlig holdbar og stærk lim, har produkterne her på siden også en masse andre features, som kan være yderst relevante i sin søgen på en god super lim. Nogle af de små flasker du finder her på siden, har en form for indbygget pensel som låg, som gør limen meget lettere at arbejde med, og man slipper for at få det på fingrene. Det kan eksempelvis være den blå Loctite lim.

Derudover finder du også forskellige lime med Loctite skrue sikring eller Loctite gevindsikring. Det vil sige, at du kan lukke limen i, når du ikke skal bruge den længere og limen vil holde sig rigtig godt, selvom du ikke bruger den i et stykke tid. Med Loctite skruesikring bryder man nemlig den gamle lim op igen, når man åbner for limen, som gør at man ikke skal sidde og fjerne gamle limrester. Derfor vil din blue Loctite altid være klar til brug, også selvom den ligger i skuffen i et stykke tid.

Det kan du bl.a. lime med Loctite superlim

- Porcelæn
- Keramik
- Gummi
- Metal
- Skind
- Træ
- Plastik
- Papir

Bemærk at der kan være forskel fra de enkelte mærker af Loctites superlim, og nogle kan være mere velegnede til særlige materialer.

Det bruger Grafical.dks egne medarbejdere Loctite superlim til
Vi har altid en tube med Loctite superlim stående derhjemme. Det er perfekt til at lime sønnens legetøj, hvis det går i stykker, eller hvis favorit-kaffekoppen bliver tabt og mister sin hank. Efter min erfaring er firmaets superlim let at arbejde med, og du kan lime utroligt mange ting med relativt lidt Loctite superlim.

Spørgsmål til Loctite lim?

Loctite lim er et utrolig populært brand, når det kommer til super lim. Har du nogle spørgsmål til vores Loctite lim er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice. Her kan du nemlig få alt den hjælp, du har brug for. Husk du også kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, som indeholder store kampagnetilbud på blandt Loctite Super Glue, samt gavekonkurrencer, fragtfrie dage og meget, meget mere. Ellers finder du vores udvalg af Loctite lim lige her på siden til rigtig billige priser. Køb Loctite Super Glue Precision til hurtig levering i dag.

Husk vi også har meget andet lim end Loctite lim. Derudover har vi også flere forskellige limpistoler, som egner sig rigtig godt til hobbyprojekter. Søger du efter et specifikt mærke, har vi også billige priser på populære produkter i Dana lim.