Limpistoler

Køb limpistoler online. Limpistoler leveret hurtigt til dig ✓ Prisgaranti ✓ Stort udvalg ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Limstænger Rapid Ø 7 mm L 65 mm - 460 stk.
Før DKK 1.809,00
Fra DKK 1.628,10 pr. Pakker
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 31-05-2024

Lim pistol Rapid EG212 - D12 mm
På lager - Levering 1-3 hverdage

Limpistoler » Køb limpistoler til lave priser

Hos os finder du de bedste limpistoler og limstifter 11 mm og 7mm. Vi har dem i flere størrelser, bl.a. mini og maxi. Vi har nogen der smelter limen ved høje temperaturer og ved lave temperaturer. Vi har både store limpistoler og små, højtemperatur og lavtemperatur. Der er gode chancer for at finde kvalitetslimpistoler hos Grafical.dk.

Hvilke størrelse limstifter skal jeg bruge til limpistoler?

Ved vores limpistoler er det beskrevet grundigt under hver, hvilken lim til limpistol du skal bruge, da det er meget forskelligt, hvor store limstænger der skal bruges. Vores lim til limpistol fås med diameteren 11 mm og limstifter 7 mm, samt med en længde på 10 cm. Du kan købe pakker med lim til limpistol 7 mm, der indeholder op til 200 stk. smeltelim stifter. Der følger altid 2 limstænger med ved køb af en limpistol. Du kan også få en samlet pakke som indeholder 6 stk. pistoler og 200 stk. limstifter.

Hvad kan man lave med en limpistol?

Limpistoler kan bruges til at dekorerer og er super effektive. Dog skal man passe på sine fingre, da limen bliver meget varm. Limen tørrer rigtig hurtigt, det tager oftest kun få sekunder. Limen binder som regel rigtig godt, dog kan en alt for billig limstang godt gøre noget ved kvaliteten på holdbarheden. Man siger også, at en lim pistol med lave temperaturer limer dårligere end, hvis temperaturen har været højere.

Når du skal i gang med at dekorere med din lim pistol skal man ofte bruge karton. Hos os finder du mange forskellige farver og størrelser karton. Vores store udvalg gør at du kan få lige det du skal bruge sammen med limstifter til limpistol. Dekorationskarton er meget nemt og fantastisk at bruge til dekorationer.

Ved du ikke hvad du skal bruge din limpistol til? Så kan du her få inspiration til at lave flotte dyr i pap med rullende øjne, som du limer på med limpistolen.

Vores kunder har testet og anmeldt flere af vores limpistoler, så du kan se hvilken limpistol bedst i test. På webshoppen kan du også købe en billig limpistol til børn.

Limpistol FAQ

Læs de mest stillede spørgsmål om limpistoler herunder.

Hvor kan jeg købe en limpistol?

Hos Grafical.dk kan du finde flere forskellige slags limpistoler til små priser.

Hvad er en limpistol?

Med en limpistol kan du lime forskellige materialer sammen, herunder træ, keramik og plast. Varmen i limpistolen gør limstifterne bløde, så du kan arbejde med det.

Hvor varm kan en limpistol blive?

Limen smeltes ved 130 til 170 grader. Det anbefales at børn ikke sidder alene med en limpistol.

Hvilke limstifter kan jeg få til min limpistol?

Der findes forskellige størrelser limstifter og farver, som du kan bruge. Hvad med en flot glimmerlim?