Limlak

Tilbudspriser på limlak. Køb lim lak i forskellige varianter og størrelser ✓ Prisgaranti ✓ Super kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Limlak » Køb lim lak til Danmarks bedste priser

Limlak kan både anvendes som lim lak og malemiddel, så det er et super godt allround produkt der kan anvendes til forskellige situationer efter behov. Allround limlak kan bruges til collager m.m. Her kan du læse mere om brug af lim lak samt gøre et godt køb blandt vores store udvalg uanset om du handler som privat, institution eller engros. Vi har også lim lak spray, hvis du bedre kan lide at arbejde med spraylak. Vores allround medium limlak kan både købes i en 500 ml flaske, en 1 liters flaske og en 5 liters dunk.

Hvad er limlak?

Limlak er en blanding af vandbaseret lim og lak, som giver produktet flere funktioner. Du kan både bruge limlak til lakering af decoupage, papmache, collager og temperafarver samt limning af træ, stof, pap og papir. Limlak kan virke lidt voksagtigt efter du har påført det som lakering. Du kan godt bruge lim lak til at blande sammen med eksempelvis vandbaserede farver, for at få farverne til at binde bedre og få mere glans. Du kan købe limlak decoupage lige her.

Vi har flere forskellige typer af limlak, som kan bruges til mange forskellige ting. Du kan for eksempel bruge lim lak til forsegling af diamond paint-billeder. Du ser hele vores udvalg her på siden, så køb lim lak til billige priser, og få lak lim hurtigt leveret direkte til din adresse. Vi har også et stort udvalg af decoupage lim på webshoppen.

Alt i lim lak

Du kan køb limlak i både større og mindre mængder her  på siden. Den mindste flaske lim lak starter ved 500 ml som er perfekt til hobby brug eller når man først begynder med at arbejde med lim lak. Du kan også bestille en større dunk med hele 5 liter limlak, til dem som ofte har brug for at arbejde med lim lak til mange hobby projekter eller professionelt.

Limlak hedder på engelsk "Lacquer glue" og det er godt at kende dette ord. Hvis man for eksempel søger på "lacquer glue" på YouTube så vil du nemlig kunne finde en del forskellige videoer som viser hvordan man anvender lim lak til både lim, lakering og maling. Du vil også kunne finde nogle gode guides til hvordan man fjerner limlak igen.

Se vores store udvalg samt priser på limlak i denne varegruppe. Vi har billig fragt og mulighed for gratis levering. Se også vores store udvalg af spraylim og spraymaling.

Spørgsmål til limlak?

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige varianter af lim lak? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi har en super kundeserviceafdeling, der er klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål om eksempelvis lim lak spray. Køb billig lak lim hos Grafical.dk, vi har også den meget populære dana lim lak 319 samt forskellige alternativer.

Har du gang i dit helt nye hobbyprojekt, kan du også se vores store udvalg af hobbyartikler, hvor du blandt andet finder silkepapir, glanspapir og akrylmaling i mange forskellige farver. Vidste du, at du kan bruge lim lak til forsegling af diamond paint-billeder? På Grafical.dk finder du alt indenfor lim & lak.