Limlak

Limlak kan både anvendes som lim, lak og malemiddel, så det er et super godt allround produkt der kan anvendes til forskellige situationer efter behov.  Allround limlak 319 fra Dana Lim kan bruges til collager m.m. Her kan du læse mere om brug af lim lak samt gøre et godt køb blandt vores store udvalg uanset om du handler som privat, institution eller engros.

Hvad er limlak?
Limlak er en blanding af vandbaseret lim og lak, som giver produktet flere funktioner. Du kan både bruge limlak til lakering af decoupage, papmache, collager og temperafarver samt limning af træ, stof, pap og papir. Limlak kan virke lidt voksagtigt efter du har påført det som lakering. Du kan godt bruge lim lak til at blande sammen med eksempelvis vandbaserede farver, for at få farverne til at binde bedre og få mere glans.

Vi har blandt andet limlak fra Danalim, som er et populært valg hos mange skoler. Danalim Limlak er desuden A-mærket, hvilket betyder at  produktet overholder de strenge sikkerhedskrav som Fællesrådet for Formnings- & Hobbymaterialer har stillet.

Du kan køb limlak i både større og mindre mængder her  på siden. Den mindste flaske limlak starter ved 500 ml som er perfekt til hobby brug eller når man først begynder med at arbejde med lim lak. Du kan også bestille en større dunk med hele 5 liter limlak, til dem som ofte har brug for at arbejde med limlak til mange hobby projekter eller professionelt.

Limlak hedder på engelsk "Lacquer glue" og det er godt at kende dette ord. Hvis man for eksempel søger på "lacquer glue" på YouTube så vil du nemlig kunne finde en del forskellige videoer som viser hvordan man anvender limlak til både lim, lakering og maling. Du vil også kunne finde nogle gode guides til hvordan man fjerner limlak igen.

Se vores store udvalg samt priser på limlak i denne varegruppe. Vi har billig fragt og mulighed for gratis levering.