Spraymaling

Stort sortiment af spraymaling. Bedste kvalitet af spray maling til lavpriser. ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Spraymaling, sort, Montana 400ml
5 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Spraymaling » Kæmpe udvalg af spraymaling » Grafical.dk

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af billig spraymaling. Her finder du bl.a. den populære Montana spraymaling. En glimrende spraymaling, der dækker godt og er nem at arbejde med. Vi har spraymaling til træ, spraymaling til metal og spraymaling til plastik hos Grafical.dk. Vælg i kæmpe udvalg af billig spraymaling her. Maling på spraydåse er en nem og hurtig måde at male på. Vi har mange forskellige varianter af spraymaling og spraylak lige her på siden. Bestil dit spraymaling hos Grafical.dk i dag og få leveret indenfor 3 hverdage.

Bemærk: Nogle spraymalinger leveres med en lille sikkerhedsring under dysen, der skal fjernes inden brug. Gummi- eller plastikringen sikrer, at spraydåsen ikke aktiveres under transport og opbevaring.

Hvorfor spraymaling?

Med spraymaling er du helt fri for at finde penslerne frem. Det er en utrolig hurtig og effektiv måde at male mange forskellige overflader på. Alt fra træ til små metalstykker egner sig super godt til spraymaling. Du kan både finde spraymaling til plastik og spraymaling til glas til rigtig gode priser lige her på siden. Har du gang i det helt store hobbyprojekt, kan vi varmt anbefale at benytte sig af vores billig spraymaling. Derudover er det også en meget sjovere måde at male på end at bruge almindelig maling.

Fordele ved spraymaling:

1: Hurtig maling af store flader
2: Kommer nemt ind, det kan være besværligt at komme til med  pensler.
3: Hurtig maling af ujævne overflader
4: Nemt at skabe en jævn fordeling af maling i tynde men dækkende lag.

Sådan bruger du bedst din spraymaling

1: Inden brug bør du ryste dåsen i et minut.
2: Du kan med fordel opvarme din spraymaling i et varmt vandbad inden brug.
3: Spray udendørs eller i vel ventilerede lokaler.
4: Hold spraydåsen 20-30 cm fra det objekt du maler, for at sikre den bedst mulige spredning af partiklerne.
5: Undgå så vidt muligt at bruge din spraymaling under fugtige forhold med høj luftfugtighed.
6: Hold dåsen med spraymaling i bevægelse når du maler. Mal i bløde bevægelser, som hvis du svang en pensel.

BEMÆRK: Spraymaling bør ikke anvendes på skummaterialer som f.eks. polystyren, idet drivgasserne kan smelte skummaterialerne.

Bedste spraymaling til møbler, træ og metal i flere farver

Skal du have piftet møblerne lidt op? Eller er du i gang med et nyt hobbyprojekt derhjemme, som mangler maling for at det er helt perfekt? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har masser af spraymaling farver i den bedste kvalitet. Vi har nemlig spray maling til træ og spraymaling til plast i super kvalitet. Du kan både finde guld spraymaling og sølv spraymaling fra det populære brand, Montana spraymaling her på siden. Det er utrolig populært og bliver brugt til mange forskellige ting. Hvis det ikke lige er spray maling i guld og sølv, du leder efter, så har vi også mange andre farver som:

- Hvid spraymaling
- Sort spraymaling
- Rød spraymaling
- Pink spraymaling
- Lilla spraymaling

Dette er kun et lille udvalg af de farver, du kan finde her på siden. Så er det ikke lige disse farver du leder efter i din spray maling, så fortvivl ikke. Der er stadig masser af andre muligheder, så du får den helt korrekte farve til din spray maling. Vi har også mere specielle farver, som ikke nødvendigvis er en blank eller normal farver, som man kender fra spraymaling. Du kan nemlig også finde mat sort spraymaling eller andre mat spraymaling farver. Mulighederne er endeløse hos Grafical.dk. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at få møblerne sat i stand, da vi har masser af forskelligt spraymaling møbler her på siden.

Har du små fine ting som lysestager eller andre ting i messing, metal eller kobber? Så kan du også finde kobber spraymaling og messing spraymaling tilbud her på siden. Med spraymaling kobber kan du få finde kobber ting til at se spritnye ud igen! Og det er alt sammen til utrolig billige priser.  

Køb spraymaling med ro i maven

Har du sat dig fast på hvilke spraymaling farver, du skal have fat i? Har du øje på en grøn spraymaling eller en grå spraymaling, men har spørgsmål til selve malingen? Så kan du altid kontakte vores kundeservice. Har du den mindste tvivl omkring vores spray maling, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Alt vores spray maling er i super kvalitet og får rigtig gode anmeldelser fra vores kunder. Det gælder både spray maling som metal spraymaling, spraymaling plastik og vores Montana spraylak.  

Hvis du gerne vil vide, hvornår vi har ekstra gode spray maling tilbud, kan du med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hos Grafical.dk. i nyhedsbrevet modtager du en bonuskode på 10% rabat, som du eksempelvis kan bruge på din næste ordre med hvid spraymaling til træ eller sort spraymaling til træ. Det behøver naturligvis ikke være en ordre med spray maling eller spray lak. Derudover får du også altid besked, inden vi har kampagnetilbud på det store udvalg af spray maling. Vil du samtidig også gerne spare lidt ekstra på vores spraylak til træ, maling spray, spraymaling sort eller noget helt andet. Så kan du oprette dig som bruger hos Grafical.dk. Som bruger optjener du 5% i bonus på alle dine ordre. Også dem der ikke omhandler spray maling. Den optjente bonus kan du så bruge på din næste ordre eller du kan vælge at spare bonussen op, og bruge den senere. Det er helt op til dig. Her hos Grafical.dk finder du Danmarks bedste priser på spraymaling.

Spraymaling FAQ

Nedenfor finder du svar på spørgsmål, som andre har haft omkring spray maling og spraylak.

Hvordan fjerner man spraymaling?

I de fleste tilfælde kan man nøjes med at bruge lidt acetone og noget køkkenrulle eller en klud, og derefter gnide på malingen så den opløses. Derefter kan du skylleområdet med vand og på den måde kan man fjerne spraymaling

Hvor kan man købe spraymaling?

Du kan købe spraymaling i mange varianter på Grafical.dk til Danmarks bedste priser. Vi har også lim lak spray både i denne varegruppe og under limlak.

Hvad er spraymaling?

Spraymaling er en maling, der kommer på spraydåse, så man kan spraye malingen ud på den overflade der skal males. Her er man helt fri for at benytte sig af pensler.

Hvordan fjerner man spraymaling fra metal?

Her kan bruge brun sæbe og pakke det ind i folie. Lad derefter sæben og folien sidde i 24 timer, så malingen bliver opløst. Dernæst kan man bruge en spartel eller en kniv for at fjerne den overskydende maling. Husk at skyl med vand, når alt maling er fjernet.