Vinylhandsker

Vinylhandsker fremstillet i blødt vinyl. Køb vinyl handsker pudderfri eller med pudder på Grafical.dk. ✓ Hurtig levering ✓ Lav fragt ✓ 4.7 trustscore

Vinylhandsker » Billige vinyl handsker online

Køb vinylhandsker online på Grafical.dk. Her på siden finder du et stort udvalg af vinyl handsker. Der er både vinylhandsker med pudder og vinylhandsker uden pudder. Du kan købe vinylhandsker i forskellige størrelser. Vi har alt fra størrelse XS til vinylhandsker XL. Vinyl handsker findes i forskellige farver. Lige nu findes de i hvid, blå og orange.

Hvad er vinylhandsker

Vinylhandsker er ofte den billigste type handsker og bruges til områder hvor høj holdbarhed og beskyttelse ikke er første prioritet. Derfor er de gode til for eksempel almindelig daglig rengøring. En vinylhandske er en syntetisk handske fremstillet af PVC og indeholder derfor ikke gummi. Så disse handsker kan være et alternativ til latexhandsker, når det kommer til personer med latexallergi.
Vinyl handsker er mindre elastisk end både nitril handsker og latex handsker, hvilket giver det en mere løs pasform, som gør dem behagelig at bruge og nemme at tage på. Disse egenskaber kombineret med den lave pris gør dem meget populære som engangshandsker.

Køb engangs vinyl handsker

Man kan bruge vinylhandsker pudderfri eller letpudret til rengøringsopgaver, hvor der bruges milde rengøringsmidler. Hvis man skal bruge engangshandsker til madlavning, så kan du gå efter de fødevaregodkendte vinylhandsker pudderfri, som især er velegnet til anvendelse af berøring med frugt og grønt. Skal du bruge engangs handsker til madlavning med kød eller andre mere fedtede fødevare, så som smør, så anbefaler vi at købe nitril engangshandsker istedet. Du bør dog altid orientere dig om det enkelte produkt, om det er godkendt til fødevarehåndtering, da det ikke er alle vinylhandsker der er fødevaregodkendte.

Har du set vores udvalg af håndsprit?

Få leveret dine vinyl handsker lige til døren

Her på siden finder du hele vores sortiment af Abena vinylhandsker til de bedste priser. Så hvis du godt kan lide at spare penge, så er jeg sikker på at du nok skal blive glad for at handle engangshandsker nitril, latex eller vinyl hos os. Hvis du samtidig skal bruge gummihandsker engangs snarest, så bliver du sikkert endnu gladere for os, da vi har en lyn hurtig levering, så længe at varen er på lager. Fra tid til anden holder vi også tilbud hvor du kan finde de absolut bedste vinylhandske priser på nettet her på Grafical.dk.
Hvis du ikke vil gå glip af sådan et tilbud på vinyl handsker, så skulle du tage at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så får du helt automatisk tilsendt de bedste tilbud og rabatter, som kun gælder for nyhedsbrevsmodtagere. Samtidig deltager du automatisk i lodtrækningen om en lang række fede designerpræmier flere gange om året.

Hvis du i stedet er på udkig efter sorte gummihandsker, så finder du både sorte engangshandsker og flergangshandsker lige her på webshoppen.

Vinylhandsker FAQ

Nedenfor kan du se de spørgsmål som andre har haft om vinylhandsker.

Hvad er vinylhandsker?

Vinylhandsker er fremstillet af PVC og indeholder derfor ikke gummi. Det bruges mindre rengøringsopgaver, hvor der bruges milde rengøringsmidler.

Hvad er fordelen ved vinylhandsker?

Fordelen er at de er billige engangshandsker og handskerne har en bedre pasform, som er nem at tage af og på.

Hvad kan vinylhandsker bruges til?

Handskerne kan bruges til almindelige daglige rengøringsopgaver.

Hvor kan man købe vinylhandsker?

På Grafical.dk har vi et stort udvalg af vinylhandsker.