Lædersnor

Lædersnor til udsalgspriser. Lædersnøre i flere varianter ✓ God kvalitet ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Lædersnor » Billig lædersnøre hos Grafical.dk

Her finder du vores brede udvalg af lædersnor og læderbånd. Lav rå smykker med kæder af læder. Vælg mellem flere tykkelser og farver. Vi har mange forskellige farver, tykkelser og længder af lædersnor. Så skal du lave super fede smykker med lædersnøre, er du kommet til det helt rette sted. Kig videre her på siden og find Danmarks bedste priser på lædersnor og læderbånd.

Lædersnor til smykker

Skal du lave dine helt egne smykker, og vil gerne have et mere råt look end bare en almindelig halskæde eller armbånd? Så har vi her hos Grafical.dk et stort udvalg af lædersnøre til billige priser. Skal du bruge lædersnor til halskæde kan du vælge mellem flere varianter. Vi har blandt andet både lædersnor 5 mm, lædersnor 2 mm og lædersnøre 3 mm. Du kan endda også få det helt ned til 1 mm i tykkelse, hvis du synes, det passer bedre som lædersnor halskæde. Lædersnøre 5 mm kan måske godt se lidt for vildt ud til en halskæde, men det er udelukkende dit valg. Hvis du skal bruge flere ting til din smykkeproduktion, kan du se vores store udvalg af andre smykkedele og værktøj til lave priser. Der er alt man skal bruge, for at lave super flotte smykker og alt værktøjet, du måske står og mangler.

Husk at du her hos Grafical.dk kan købe lædersnor på rulle, så du helt selv bestemmer længden af din lædersnor. Det er klart en fordel, så du selv kan bestemme størrelsen på dine smykker. Så er det bare at klippe læder snor af rullen og gå i gang med at lave de fine smykker. Vi har selvfølgelig både værktøjet og alt andet, du skal bruge her på webshoppen. Skal du bruge en ekstra god saks til din lædersnor, kan du finde vores udvalg af sakse lige her. Skal snøren ikke være en lædersnor men en smykkewire kan Grafical.dk også hjælpe. Du finder udvalget ved at følge linket.

Hvad kan lædersnor ellers bruges til?

En lædersnor kan have mange forskellige formål. Lædersnøre er nemlig kraftigt og kan holde til en helt del, så man kan sagtens bruge lædersnøre til andre formål end bare smykker. Man kan eksempelvis anskaffe sig tyk lædersnor til nøgler eller tyk lædersnor til hylde. Hvis man skal bruge noget til at opholde en hylde, er det vigtigt at materialet kan holde til lidt vægt. Derfor er en tynd lædersnor ikke så god til det formål, og man skal nok gå med noget, der er lidt mere robust. Her kan man også med fordel benytte sig af læderbånd, da læderbånd til hylder er designet til at kunne bære noget mere. Her på siden kan du både finde billig lædersnor og læderbånd i rigtig god kvalitet, så du ikke skal gå på kompromis med noget.

Hvis du mangler andet snor end vores lædersnøre, har vi også et stort udvalg af billig elastiksnor og bomuldssnor til rigtig gode priser.

Spørgsmål til lædersnor og læderbånd

Har du et par ekstra spørgsmål til vores lædersnor eller læderbånd? Søger du en specifik lædersnørre, som du ikke lige kan finde? Vores kundeservice kan helt sikkert hjælpe dig med de spørgsmål, du må have omkring vores læderbånd og lædersnor. Det er bare at give os et ring eller sende en mail. Under alle omstændigheder kan du i hvert fald finde lædersnøre 3 mm, lædersnor til smykker og andet lædersnor til super priser lige her på siden. Bestiller du lædersnor på lager i dag leverer vi direkte til din adresse indenfor 3 hverdage.