Bomuldssnor

Bomuldssnor, 1 mm, turkis, 40m
På lager - Levering 1-3 hverdage
Her har du vores brede udvalg af bomuldssnor. Vokset bomuldssnor kan bruges til både hækling, knytning mv. Knyttede armbånd sammen med flotte perler, giver nogle rigtig lækre og moderigtige smykker. Bomuldsnor fås i et væld af farver, så der er noget for enhver smag. De mest populære farver er råhvid og sort i 1 mm tykkelse på ruller med 40 meter.

Der er mange som søger efter tykt bomuldssnor på 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm og helt op til 10mm. Det er dog desværre ikke noget, vi har her på shoppen og jeg er heller ikke klar over hvor du kan købe det. Her på Grafical.dk kan du vælge mellem 0,6 mm, 1 mm og 2 mm i mange farver af vokset bomuldssnor.

Der er også nogle som søger efter bomuldssnor til mad. Det er ikke sådan noget bomuldsnor, du finder i denne varegruppe, som primært rummer vokset bomuldssnor, der ikke egner sig til madlavning. Hvis du kigger i vores varegruppe Snor og sejlgarn, kan du bl.a. finde kødsnor og bindegarn i bomuld.

Bomuldssnøre kan bruges til at lave smykker med. Mange perlekæder til halskæder og armbånd er lavet med vokset bomuldssnor. Det er typisk sådan nogle du ser, at folk har købt på ferier sydpå.

Du kan også bruge vokset bomuldssnor til at lave en personlig nøglering eventuelt sammen med knapper, perler og en lille karabinhage. Alle disse smykkedele og små hobbyartikler kan du købe på Grafical.dk.