Bomuldssnor

Bomuldssnor i mange forskellige farver. Køb bomuldssnor på tilbud med hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +15.000 anmeldelser på Trustpilot
Bomuldssnor, 1 mm, turkis, 40m
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Bomuldssnor » Billig bomuldssnor i stort udvalg lige her

Her har du vores brede udvalg af bomuldssnor. Vokset bomuldssnor kan bruges til både hækling, knytning mv. Knyttede armbånd sammen med flotte perler, giver nogle rigtig lækre og moderigtige smykker. Bomuldsnor fås i et væld af farver, så der er noget for enhver smag. De mest populære farver er råhvid og sort i 1 mm tykkelse på ruller med 40 meter. Der er mange som søger efter tykt bomuldssnor 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm og helt op til 10mm. Det er dog desværre ikke noget, vi har her på shoppen og jeg er heller ikke klar over hvor du kan købe det. Her på Grafical.dk kan du vælge mellem 0,6 mm, 1 mm og 2 mm i mange farver af vokset bomuldssnor.

Bomuldssnor til forskellige formål

Der er også nogle som søger efter bomuldssnor til mad. Det er ikke sådan noget bomuldsnor, du finder i denne varegruppe, som primært rummer vokset bomuldssnor 5mm, der ikke egner sig til madlavning. Hvis du kigger i vores varegruppe Snor og sejlgarn, kan du bl.a. finde kødsnor og bindegarn i bomuld. Bomuldssnor 8mm kan bruges til at lave smykker med. Mange perlekæder til halskæder og armbånd er lavet med vokset bomuldssnor 4 mm. Det er typisk sådan nogle du ser, at folk har købt på ferier sydpå. Du kan også bruge vokset bomuldssnor til at lave en personlig nøglering eventuelt sammen med knapper, perler og en lille karabinhage. Alle disse smykkedele og små hobbyartikler kan du købe på Grafical.dk.

Hvor kan man købe bomuldssnor?

Du kan købe bomuldssnor 5mm i et bredt udvalg lige her på Grafical.dk. Vores bommuldssnøre findes i mange forskellige farver, længder og forskellige variationer, så der er helt sikkert også noget for dig. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for hobbyartikler, husholdningsprodukter, kontorartikler, IT-tilbehør, emballage og andet. Så du kan uden problemer gøre hele dit indkøb hos os. Har du spørgsmål eller skal du have hjælp til at gennemføre din bestilling, skal du ikke tøve med at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.