Kumihimo

Kumihimo knytning for alle. Se de gode priser på kumihimo skive og mere. ✓ Billig fragt ✓ Super kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Kumihimo » Køb kumihimo startsæt, knytteskiver m.m.

Her kan du købe alt til kumihimo knytning. Vi har både kumihimo mønstre, skabeloner, knytteskiver og startsæt med både skiver og vejledning / opskrifter. Hvis du køber ind til en skole, institution eller forening, har vi også et kumihimo klassesæt med alt, hvad I skal bruge for at komme i gang med at flette og knytte armbånd med kumihimo.

Hvis du køber vores kumihimo startsæt får du både knytteskive med 2 mønstre med samt satinsnor i 6 forskellige farver. Klik på disse links, hvis du gerne vil købe ekstra tråd og snor såsom knyttesnor eller satinsnor.

Kumihimo inspiration

Hvis du gerne vil have vejledning til at komme i gang med kumihimo, så har vi her lavet en Kumihimo vejledning DIY med trin for trin med fotos hvordan du knytter et Kumihimo armbånd. Hvis du køber et af vores startpakker følger der også skabeloner og opskrifter med. På youtube kan du finde videoer, hvor der vises hvordan du knytter en nøglering med kumihimo skive samt basis introduktion til fletning og fletteteknik. Du kan også købe nøgleringe og ringe billigt i løs vægt her på webshoppen.

Grafical.dk har mange hobbyartikler. Så skal der knyttes med disse fantastiske kumihimo -knytteskive, -mønsterskive. Der er startsæt og klassesæt med plader, vejledning, snor og det hele. Der kan laves flotte armbånd med perler eller snore til bl.a nøgleringe. Det er altid lidt personligt at have en hjemmelavet ting ved sin nøgle.

Super priser på kumihimo

Lyder kumihimo skive som noget for dig, så kig nærmere i denne varegruppe. Vi er kendt for at have billige priser på vores hobbyartikler, og vi har ofte gode tilbud på kumihimo og andre materialer til håndarbejde og fletning. Opretter du dig som bruger optjener du 5% bonus på alle varekøb og tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du direkte besked, når vi har udsalg eller tilbud på kumihimo eller gratis levering. Med nyhedsbrevet får du også besked, når alle vores andre kampagnetilbud går i luften. Så er du nemlig sikker på, altid at få de bedste priser på webshoppen.

Kumihimo skive og kumihimo startsæt

Er det første gang, du skal i gang med kumihimo? Så er der heldigvis masser af inspiration at finde på nettet. Derudover kan du hos Grafical.dk også købe et kumihimo startsæt som indeholder kumihimo skive og meget mere. Du finder også super gode tilbud på individuelle kumihimo knytteskive lige her på siden, så du ikke behøver at købe et startsæt. Vi har et stort udvalg af hobbyartikler og her igennem kan du blive en mest i kumihimo knytning. Se de gode priser til hurtig levering og billig fragt lige her på siden.