Kumihimo

Her kan du købe alt til kumihimo knytning. Vi har både kumihimo mønstre, skabeloner, knytteskiver og startsæt med både skiver og vejledning / opskrifter. Hvis du køber ind til en skole, institution eller forening, har vi også et kumihimo klassesæt med alt, hvad I skal bruge for at komme i gang med at flette og knytte armbånd med kumihimo.

Hvis du køber vores kumihimo startsæt får du både knytteskive med 2 mønstre med samt satinsnor i 6 forskellige farver. Klik på disse links, hvis du gerne vil købe ekstra tråd og snor såsom knyttesnor eller satinsnor.

Hvis du gerne vil have vejledning til at komme i gang med kumihimo, så har vi her lavet en Kumihimo vejledning DIY med trin for trin med fotos hvordan du knytter et Kumihimo armbånd. Hvis du køber et af vores startpakker følger der også skabeloner og opskrifter med. På youtube kan du finde videoer, hvor der vises hvordan du knytter en nøglering med kumihimo samt basis introduktion til fletning og fletteteknik. Du kan også købe nøgleringe og ringe billigt i løs vægt her på webshoppen.

Grafical.dk har mange hobbyartikler. Så skal der knyttes med disse fantastiske kumihimo -knytteskive, -mønsterskive. Der er startsæt og klassesæt med plader, vejledning, snor og det hele. Der kan laves flotte armbånd med perler eller snore til bl.a nøgleringe. Det er altid lidt personligt at have en hjemmelavet ting ved sin nøgle.

Lyder kumihimo som noget for dig, så kig nærmere i denne varegruppe. Vi er kendt for at have billige priser på vores hobbyartikler, og vi har ofte gode tilbud på kumihimo og andre materialer til håndarbejde og fletning. Opretter du dig som bruger optjener du 5% bonus på alle varekøb og tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du direkte besked, når vi har udsalg eller tilbud på kumihimo eller gratis levering.