Jumboruller mini

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af jumboruller
både i mini og midi størrelse. Vælg mellem mange forskellige anvendelses muligheder. De findes i Classic, Excellent og Nature. Mange er f.eks mærket med Blomsten og Svanen. Jumboruller i størrelsen mini er mindre i diameter end jumborullerne i størrelse midi og maxi. Her kan du købe jumborullerne i midi og maxi.

Der er altid både fordele og ulemper ved at købe kontorartikler på nettet. Du kan ikke røre ved produktet, du kan kun udfra et billede og en informativ tekst beslutte dig om det er det du skal bruge. Derimod er det super nemt, hvis man lige præcis ved hvad man vil have. En fordel er også at du kan bestille på hvilket som helst tidspunkt på dagen, du behøves ikke gøre det inden klokken 18, hvor de fleste fysiske butikker i gågader o.s.v lukker. Ulempen er så også, at du ikke får produktet med det samme, men først efter 1-3 hverdage. Derfor skal man bestille i god tid, hvis du bestiller over nettet og ikke noget du skal bruge her og nu, for det kan gå galt ved leveringen.

Jumboruller kan du få i mærkerne Satino, Neutral, Care-Ness Excellent, Care-Ness Classic, Biotech, Tork Advanced og mange andre. Kvaliteten er helt i top. Jumborullerne kan fås i 100% nyfibre eller 100% genbrugsfibre. De fleste modeller har Svane mærket og/eller Blomster mærket. Det er Danmarks miljø mærker, som betyder at produkterne lever op til højere miljøkrav.

Her kan du købe en dispenser til jumborullerne - BILLIGT.