Filtdupper

Filtdupper til stole og andre møbler. Filt dutter og stole dutter med hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Dupper til stoleben Avery 3707 (24)
På lager - Levering 1-3 hverdage

Filtdupper » Billige selvklæbende filtpuder på Grafical.dk

På denne side kan du finde vores udvalg af de bedste filtdupper til stole og filtpuder til stoleben, så du ved at købe filt stoleben kan forkæle dit gulv og underlag og øge holdbarheden markant. Vi har mange forskellige selvklæbende filtdupper til møbler, så der er helt sikkert også nogen, der passer til dit behov. Filt dutter og gummidutter til stoleben bruges til at sætte på stoleben, rør, bordben, sofaer og mange andre møbler, hvor man gerne vil beskytte sit gulv. Alt hvad du skal gøre er at gennemføre dit køb af filt til stole som filtdupper, så sørger vi for at sende din pakke med filtdupper som beskyttelse til stoleben hurtig og sikkert til dig.

Hvilke filtdupper skal man vælge?

Der findes et hav af forskellige filtpuder til stole, så der er flere ting man skal have styr på, inden man beslutter sig for hvilke filtdutter, man skal købe. Først skal du gøre op med dig selv, om de vil have gummi gulvbeskytter til stoleben, eller om de vil have filt stole dutter. Fordelen med filtdupper til stole er, at de ikke larmer, når stolene trækkes henover gulvet. Her vil gummi stoledutter have en større friktion med gulvet, så de ikke så let glider henover overfladen. Dog har gummi stolefødder en lidt bedre holdbarhed end en almindelig filtpude og filtdupper.

Mangler du noget til hvile dine fødder på, når du har sat filtdupper og dutter under stole? Se vores udvalg af fodstøtter.

Beskyttelse under stoleben har mange navne

Der er faktisk rigtig mange navne for stort set samme produkt. Dog er der som nævn tidligere en lille forskel på dem. Filtdupper har mange navne såsom filtsko, dupper til stole, møbelsko, filtdupper og meget andet. Filtdupper knopper til stoleben kendetegnes ofte ved, at de er lavet af filt, som har en god lyddæmpende effekt. Filtpuder til møbler er også selvklæbende, så de er meget nemme at sætte på alle sine møbler. Filt til møbler er mest populært at farverne sort, hvid og grå. Så du kan altid finde billige filtdupper her på siden. Udover filtdupper kan du også et udvalg af skabe lige her.

Hvor kan man købe filtpuder?

Du kan købe filtdupper og filtpuder i et bredt udvalg her på vores webshop Grafical.dk. Vi har filtdupper og de mest populære størrelser og farver, så du kan sagtens klare dit indkøb lige her. Hvis du husker at tilmelde dig vores nyhedsbrev, sikrer du dig, at du altid får besked direkte i din indbakke, når vi har tilbud og skarpe priser på filtdutter og filtdupper, eller kampagner på andre spændende varegrupper. Vi er en stor dansk webshop som udover filt dutter også har +50.000 produkter inden for kontorartikler, hobbyartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og andet. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon. De sidder klar til at hjælpe dig videre med dit køb af filtdupper.