Dupper til stoleben

Dupper til stoleben i et bredt udvalg. Stole dutter med hurtig levering og lave priser ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Dupper til stoleben Avery 3707 (24)
På lager - Levering 1-3 hverdage

Dupper til stoleben » Lave priser på dutter til stole her

Her på Grafical.dk finder du et ganske fornuftigt udvalg af dupper til stoleben, som er lavet til at sætte under borde og stole, så man ikke har så høj risiko for at lave skader på gulvet. Langt de fleste af vores dupper til stoleben er lavet i filt, som har flere fordele. Når du rykker på dine stole, har du ikke en så høj friktion mod gulvet, som man f.eks. har med silikone dupper til stoleben. Derimod får man en mere glidende gang, når man trækker stolene henover gulvet. Så ved at købe nogle gode dutter til stole sørger du for at beskytte møbler, gulve og alle overfalder mod unødvendigt slid, så du ikke stedet kan beholde det hele i mange år. Alt hvad du skal gøre er at gennemføre dit køb af dupper til stoleben, så sørger vi for at levere dine dutter til stoleben hurtigt og sikkert til dig.

Har du også brug for at beskytte dit gulv, når du sidder og arbejder derhjemme på en kontorstol? Se vores udvalg af stoleunderlag.

Dupper til stoleben og mange andre møbler

Det kan være svært at finde ud af hvilke gummidupper til stole man skal købe, da mange har den opfattelse, at man skal købe dupper til stoleben der passer specifikt til hver enkelt møbel. Det er dog helt unødvendigt. Man kan sagtens nøjes med at købe gummifødder til stole, filtpuder eller noget andet. Det kommer helt an på, hvad man er mest til. Men hvis du virkelig går op i det, er der faktisk forskel på filpuder og stole dupper, da de oprindeligt er lavet til forskellige formål. Der er flere ting man skal tage højde for når man skal vælge dupper til stoleben, som f.eks. om stole- eller bordbenene er massive eller hule, hvilket materiale de er lavet i og til sidst hvilken overflade de skal stå på. Men som sagt kan langt de fleste altså sagtens bare bruge almindelige filt dupper til stoleben på alle møbler.

Hvordan laves filt dutter til stole?

Man producerer filtpuder af uld, som gennemgår en længere proces inden man står med de færdige dupper til stoleben. Helt almindelige filt stoleben dupper er derfor lavet i kartet ud. I dag er det noget som bliver lavet helt automatisk på maskiner. Mange kender nok især uld for at være rigtig god til at holde varmen med, da det jo ofte bruges til at lave tøj, huer, puder og andet med. Da filt fødder til stoleben er lavet af uld, er de rigtig gode til beskyttelse, og samtidig har de en rigtig god holdbarhed.

Kan man købe dupper til stole online?

Ja det kan du helt sikkert. Her på Grafical.dk har vi et bredt udvalg af filtdupper og dupper til stoleben, så der er helt sikkert også noget du kan bruge. Hvis du husker at tilmelde dig vores nyhedsbrev, sikrer du dig, at du altid får besked direkte i din indbakke, når vi har skarpe priser på beskyttelse til stolben som f.eks. dupper til stoleben, eller når vi har andre spændende kampagner. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for kontorartikler, hobbyartikler. husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og andet. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, skal du ikke tøve med at kontakte vores dygtige kundeservice på telefon eller mail. De sidder klar til at hjælpe dig.

Arbejder du med hjemme? Så kan vi anbefale en god aflastningsmåtte.