Hæklenåle

Hæklenåle til tilbudspriser » Hæklenåle sæt og enkelte hæklenåle til gode priser ✓ Prisgaranti ✓ Super kundeservice ✓ Billig fragt ✓ Stort udvalg.
Hæklenål nr. 6 (6 mm) - 13.3 cm
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Køb hæklenåle online » Stort udvalg af billige hæklenåle.

Køb hæklenåle online på Grafical.dk og få dem leveret til døren. Det er sikkert, hurtigt og nemt. Vi har et stort udvalg af billige hæklenåle af forskellige materialer. Køb f.eks. hæklenåle i træ eller metal. Vi har ergonomiske hæklenåle og hæklenåle med traditionelt greb. Dertil finder du ergonomisk hæklenåle sæt tilbud hvor du får alle de hæklenåle størrelser du har brug for, for at komme i gang med dit næste kreaprojekt.

Hvilke hæklenåle er bedst?

Den bedste hækle nål afhænger naturligvis af din hæklestil og hvad der skal hækles. Hvis du holder om hæklenåle på samme måde, som du ville holde om en blyant, kan det være en rigtig god idé med ergonomisk hæklenåle med et godt ergonomisk greb. Holder du i stedet om hæklenåle, som du ville holde en gaffel, så får du ikke så meget ud af det ergonomiske greb, og kunne som sådan fint nøjes med en almindelig hækle nål med et lige greb.

Hvor store skal mine hæklenåle være?

I de fleste hækleopskrifter kan du se hvilken type og størrelse hæklepind der skal anvendes til det design du arbejder med. Men du bør altid være opmærksom på, at der er forskel på f.eks. danske størrelser af hæklepinde og dem du finder i f.eks. USA og England. På Grafical.dk finder du både små og store hæklenåle. Vi har alt fra 2 mm til 10 mm i hæklepinde med aluminiums krog. Derudover har vi også store hæklenåle i træ fra 20 mm til 35 mm.

Udenlandske hæklepinde følger ikke danske mål

I Danmark angives hæklepinde efter deres mål i mm. F.eks. nr. 4 der er 4,00 mm. Det samme gør sig dog ikke gældende i udlandet, når det gælder hæklenåle. En amerikansk hæklenål nr 4. vil således mål 6,00 mm mens engelske nr. 4 hæklenåle er 3,5 mm der i øvrigt også går under betegnelsen E i Storbritannien.

Skal min hæklenål være af træ eller metal?

Det afhænger helt af dine egne præferencer. Mange foretrækker traditionelle billige hæklenåle af f.eks. træ eller bambus, mens andre foretrækker de glattere hæklenåle af metal, der også ofte har et mere ergonomisk plasthåndtag. Vær opmærksom på at materialet af din hæklenål også spiller ind, når det gælder hvor tætte dine masker bliver, og at det altså ikke kun er tykkelsen på dine hækle nåle, der har indflydelse på din masketæthed.

For at komme i gang med et godt hækleprojekt, skal du naturligvis have noget garn dine hæklenåle kan arbejde med. Vi har altid udsalg på hæklegarn. Se vores store garnudsalg her.

Vidste du, at du bl.a. kan hækle karklude? Se mere her. Du kan også se vores mange andre hækleopskrifter lige her. Eller lav den søde elefant til uro.

Vores hæklenåle er ikke skarpe, men skulle uheldet være ude, og du f.eks. skulle stikke dig på en nål eller skære dig på en saks, så husk, at vi altid har gode priser på plastre og andre former for akutbehandling.