Glasperlemix

Facetmix, str. 3-15 mm, ass. farver, 400g
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Glasperlemix består blandt andet af elegante facetperler, flotte, matterede glasperler i dråbefacon samt runde glasperler i frostsprængte metalfarver. Glasperler vil altid stå som elegante på ethvert smykke. Perfekte til både, armbånd, halskæder og meget andet. De fås i mange flotte farver og i pakker med blandede farver. Billige perler, hvor kvaliteten er i orden. Perlerne er perfekte, at bruge til børnehaver eller andre børneinstitutioner. Det er perler mange børn er vilde med, da de har mange forskellige farver, former og detaljer.

Rød, orange, blå, grøn, turkis, hvid, sort, gul er bare nogen af de flotte farver du kan få glasperlemix perler i. Perlerne har en hulstørrelse på omkring 1,5 mm. Lædersnøre og knyttesnor passer godt til disse perler, da de fleste er omkring 1 mm tykke. Perlerne er super flotte, at bruge når man knytter, derfra knyttesnoren. Det giver et flot spil at sætte enkelte perler ind, mens du knytter.

Kvalitet og pris er ting vi vægte højt hos Grafical.dk. Vi fokuserer på at du skal få den bedste oplevelse ved, at handle på nettet. Men når man handler på nettet er der ofte omkostninger i form af levering. De fleste har et beløb, hvortil du skal betale fragt, hvis beløbet er over er fragten gratis. Tilbud på hobbyartikler er et godt sted at kigge, hvis du mangler det sidste for fragten er gratis.

Glasperlerne sælges pakker. Nogen sælges per vægt, f.eks. 75 g. Andre sælges af antal, f.eks. 12 stk, 16 stk eller 30 stk. Smykkeværktøj er vigtigt til smykkefremstilling, det gør hele arbejdet lettere. En bidetang er god til, at klippesnoren over og den kan bruges til de helt små ting dine fingre ikke kan klare.