Gipsgaze

Gipsgaze til lave priser. Køb gips gaze til dit næste hobbyprojekt  ✓ Billig fragt ✓ Hurtig levering ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Gipsgaze - Kreativ hobby med gaze og gips

Gipsgaze kan anvendes til et væld af forskellige kreative aktiviteter, og gips gaze er et super let materiale at arbejde med. Her finder du vores udvalg af gipsgaze på ruller. Gipsgazen sælges i ruller af 2,7 meter og findes i 3 forskellige rullebredder: 5 cm, 7,5 cm og 10 cm. Du kan klippe gipsgazen til, hvis du skal bruge mindre stykker gips gaze til dit hobbyprojekt. Når du har fundet en form eller figur du vil fremstille, skal du klippe de stykker gipsgaze ud, som vil passe på formen. Herefter skal gipsgazen lægges i en skål med vand, og efter få sekunder er det klar til at blive påført. Hvis gazen er lidt krøllet efter du har lagt det på formen, kan du med en våd finger forsigtigt glatte gipsen ud.  

Gips gaze til hobbybrug

Gipsgazen du finder her på siden er udelukkende til hobbybrug. Når du har gjort gazen våd, kan gips gaze påføres overflader som plastik, glas, trådnet, pap, papmaché eller på huden. Hvis du vil anvende gipsgazen til afstøbning på hud, er det vigtigt at du forbehandler huden med en fed creme eller vaseline, så gipsen efter tørring let kan tages af igen. Gipsgaze er god til at danne et solidt fundament, men det kan være en god idé at tilføje ekstra lag af gips ovenpå din gipsgaze for at give din afstøbning ekstra tykkelse og styrke.

Maling på gipsgaze

Det er nemt at male oven på gipsgaze. Du kan f.eks. bruge akrylmaling til formålet. Vi anbefaler altid at du først sørger for at din gipsgaze har fået rigeligt med tid til at størkne, inden du begynder at male på gips gazen. Som minimum 24 timer. Når du maler oven på gipsgaze kan du risikere at genaktivere/blødgøre gipsen igen, i det der tilføjes fugt til din gipsgaze. Der er flere måder at undgå dette på. For det første kan du sørge for først at male i korte strøg oven på gips gaze uden for meget væde på penslen. Igen er det altid en god idé at have ladet din gipsgaze tørre så længe som overhovedet muligt. Jo mere du kører over gipsgazen med en fugtig pensel, jo større risiko er der for, at du får genaktiveret gipsen, så den blander sig med malingen. For at undgå dette kan du også vælge at give din gips gaze et lag lak først - vi anbefaler spraylak. Det danner et beskyttende lag mellem din gipsgaze og malingen.

Kreative ideer til brug af gipsgaze

Gipsgaze er et super alsidigt modelleringsmateriale, som kan bruges i masser af forskellige kreative projekter. Har du en opgave i skolen, som f.eks. kræver en visuel figur, så er gipsgaze en billig og nem løsning. Først skal du danne en figurskabelon, som du kan påføre din gipsgaze på efterfølgende. Mange anvender trådnet til større figurer, da det er et materiale der nemt kan bøjes og formes til den ønskede figur. Har du ikke prøvet at arbejde med gaze gips endnu, så er det en nem kreativ aktivitet at komme i gang med. Samtidig er gaze gips et forholdsvist billigt materiale at købe.

I vores sortiment med hobbyartikler kan du finde masser af dekorationsemner, som er færdige forme du kan bruge til at forme dit gipsgaze på. Her kan du finde god inspiration til hvordan du f.eks. kan lave en smuk rustik vase med gipsgaze og en ballon.

Lav aftryk med gips gaze

En anden hobby ide hvor gipsgaze ofte bruges, er at lave et aftryk af maven under graviditet. Efter fødslen er det selvfølgelig oplagt også at få lavet gips gaze aftryk af de søde små babyfødder og babyhænder. Her skal der selvfølgelig bruges gips til støbning i stedet for gipsgaze. Her skal du kigge i vores udvalg af produkter til gipsafstøbning, hvor du finder gips mix til opblanding i vand.