Gipsgaze

Gipsgaze kan anvendes til et væld af forskellige kreative aktiviteter, og er et super let materiale at arbejde med. Her finder du vores udvalg af gipsgaze på ruller. Gipsgazen sælges i ruller af 2,7 meter og findes i 3 forskellige rullebredder: 5 cm, 7,5 cm og 10 cm. Du kan klippe gipsgazen til, hvis du skal bruge mindre stykker til dit hobbyprojekt. Når du har fundet en form eller figur du vil fremstille, skal du klippe de stykker gipsgaze ud, som vil passe på formen. Herefter skal gipsgazen lægges i en skål med vand, og efter få sekunder er det klar til at blive påført. Hvis gazen er lidt krøllet efter du har lagt det på formen, kan du med en våd finger forsigtigt glatte gipsen ud.  

Gipsgaze til hobbybrug
Gipsgazen du finder her på siden er udelukkende til hobbybrug. Når du har gjort gazen våd, kan den påføres overflader som plastik, glas, trådnet, pap, papmaché eller på huden. Hvis du vil anvende gipsgazen til afstøbning på hud, er det vigtigt at du forbehandler huden med en fed creme eller vaseline, så gipsen efter tørring let kan tages af igen.

Kreative ideer til brug af gipsgaze
Gipsgaze er et super alsidigt modelleringsmateriale, som kan bruges i masser af forskellige kreative projekter. Har du en opgave i skolen, som f.eks. kræver en visuel figur, så er gipsgaze en billig og nem løsning. Først skal du danne en figur skabelon, som du kan påføre gazen på efterfølgende. Mange anvender trådnet til større figurer, da det er et materiale der nemt kan bøjes og formes til den ønskede figur.

I vores sortiment hobbyartikler kan du finde masser af dekorationsemner, som er færdige forme du kan bruge til at forme dit gipsgaze på.

Et anden hobbyide hvor gipsgaze ofte bruges, er at lave et aftryk af maven under graviditet. Efter fødslen er det selvfølgelig oplagt også at få lavet aftryk af de søde små babyfødder og babyhænder. Her skal der selvfølgelig bruges gips til støbning i stedet for gipsgaze. Her skal du kigge i vores udvalg af produkter til gipsafstøbning, hvor du finder gips mix til opblanding i vand.