Gips

Køb gips til Danmarks bedste priser. Billig gips pulver til støbning. ✓ Tilbudspriser ✓ Billig fragt ✓ +18.000 Kundeanmeldelser

Gips » Billige priser på modelgips til gipsafstøbning

Gips pulver mix som anvendes til din gipsafstøbning. Vi forhandler både forskellige gips pulver mix til støbning, samt gipsgaze i flere størrelser. Du finder ikke gipsplader i denne varegruppe, der skal du nok kigge i et byggemarked. Vi har hobbygips til gipsafstøbning af aftryk som eksempelvis baby fodaftryk, håndaftryk baby, dørskilt eller andre gipsaftryk. Vi tilbyder en fast lav fragtpris på alt vores gips samt gratis levering, hvis du samler dine indkøb en smule.

Gips til afstøbning

Vi kan tilbyde dig flere forskellige muligheder indenfor model gips til støbning. Forskellen på de forskellige gips mix, er selve hårdheden af gipsen, når den er færdigtørret. Alle specifikationer og blandingsforhold kan du læse på hver enkelt type gips pulver, så du er sikker på at få den helt rette modelgips til din gipsafstøbning.

Du kan finde model gips pulver i følgende posestørrelser:

- 1 kg
- 5 kg
- 25 kg

Der er mange som staver gips med "b" i stedet for "p", så der egentlig står gibs. Men det skal ikke skille os ad, for her på siden sælger vi modelgips i poser til både private, skoler og institutioner samt andre der har lyst til at være kreative med gipsafstøbning med gibs eller gips, som det vist rigtigt hedder :-)

Vores topsælger er helt klart modelgips 25 kg og 1 kg. gips fra Cera-Mix, som er en lysegrå modelgips i en lille mængde, hvor private også kan være med og komme i gang med gipsstøbning uden at skulle købe en 25 kilos sæk med hobby gips.

Hvad er gips?

Gips er et mineral, der findes i naturen. Den rigtige betegnelse er kalciumsulfat. Selvom gips er hvidt, så findes det naturligt som klare krystaller, der kan blive helt op til over 10 meter lange. De største gipskrystaller findes i Mexico. Her hos Grafical.dk finder du gips til afstøbning i flere forskellige varianter. De er alle sammen super populære hos vores kunder, så der er absolut ingenting at være bekymret for. Vores gips hobby er super godt til alle dine gips projekter.

Fremstilling af gips

Hvordan laver man gips? Gips kan også fremstilles ved kalcinering, hvilket betyder at man bruger opvarmning til en høj temperatur men lige før smeltepunktet. Gips fremstilles blandt andet som et restprodukt ved rensning af røg fra forbrændingsanlæg, der indeholder svovl. Med gipspulver fra Grafical.dk kan du lave hjemmelavet gips til fine figurer og meget andet. Mange bruger også materialet til at lave flotte hånd- og fodaftryk af børnene, så man har et godt minde fra dengang, de var helt unge.

Mange muligheder med model gips

Fordelen ved et så let materiale er selvfølgelig, at det nemt at opbevare og flytte rundt på. Derudover er det også et godt produkt, hvis man er mere kreativ. Støbe gips er jo hvidt, så man kan sagtens male på det, eller skrive på det. Køb gips fra Grafical.dk samt maling eller tusser og gør klar til at male direkte på gips. Skriv dine initialer eller lav nogle flotte billeder. Der er masser af muligheder, når man ser den flotte webshop hos Grafical.dk.

Tag et kig her på siden og find en god gips pris som alle vores andre kunder. Vidste du godt at gips på engelsk er plaster? Det er altid at kunne de forskellige produkter på engelsk, så har man nem flere muligheder. Nu kender du i hvert fald også gips engelsk.

Hos Grafical.dk har vi også et nyhedsbrev, som vi gør meget ud af, så vores kunder kan få ekstra gode priser på eksempelvis vores hobbyprodukter. Vi har også fragtfrie- og momsfrie dage, som vores bliver beskrevet i nyhedsbrevet. Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af de gode besparelser. Du kan også oprette dig som bruger hos Grafical.dk, så du optjener 5% bonus på alle din ordre. Din bonus kan du til enhver tid bruge på din næste ordre.