GIOTTO bé-bé

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af hobbyartikler, og her i blandt finder du lækre produkter, fra mærket Giotto Be-bé til billige penge og med hurtig levering. Giotto Be-bé producerer alt lige fra tuscher, modellervoks, farveblyanter og fingermaling til udstiksforme i plastik og sminkeblyanter i flotte farver. Deres modellervoks er ekstra blød og afsmitningsfrit, og deres fingermaling er nemt at vaske af igen med lunkent vand.  

Giotto Be-bé har rigtig gode kvalitets produkter til de kreative børn, og de er nemme at benytte. Deres vokskridt er brudsikre i ekstra god kvalitet og er godkendt til børn over 2 år. Farveblyanterne er korte, tykke og i jumbo størrelse.

Hvis dit barn på 2år + skal aktiveres med at tegne, så laver de en super smart plastikmus med små metalruller under bunden, hvor du kan montere en tusch i, og så kan man holde den ligesom en computermus. De er også super gode til børn med motoriske handicaps. Husk at vi har et stort udvalg af papir til at tegne og male på, og mangler du andre redskaber til at tegne og male med, har vi masser af forskellige slags. Vi har over 12.000 forskellige slags hobbyartikler, så det er kun din fantasi der sætter grænser.

Giotto Be-bé har nogle smarte sminkeblyanter, i rigtig god kvalitet, som kan bruges til både ansigtet og kroppen. Står du og skal til fastelavnsfest eller lignende, så husk vi har masser af sjove og flotte ansigtsmalinger, som du kan benytte dig af, så du kan blive rigtig flot til udklædningsfesten.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at benytte dig af vores hjælpsomme kundeservice, som findes både på telefon og mail.