Gave bånd

Gave bånd i kæmpe udvalg. Se det store online udvalg af billigt gavebånd her. ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Gavebånd glitter guld 10mmx100m - 5 stk
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 24-06-2024

Gave bånd » Stort udvalg af billig gavebånd

Her finder du et bredt udvalg af gave bånd. Med gavebånd fra Grafical.dk kan du pynte dine gaver så de bliver endnu smukkere. Det er ikke kun til gaver at gave bånd er velegnet men også til blomster pakket ind i cellofan eller til en lækker æske chokolade. Under indpakningspapir kan du bl.a. finde papir, gavefolie, silkekardus m.v. Er du den heldige som skal pakke alle julegaver ind til familien, skal du sikkert både bruge indpakningspapir, saks og selvfølgelig gave bånd i mange flotte farver. Der er mange valgmuligheder indenfor gave bånd og det kan være svært at vælge den farve som passer bedst til papiret. Men fortvivl ej, hos Grafical.sk finder du nogle af DK's billigste priser på gavebånd så du kan overveje at købe flere farver. Der er til rigtig mange gaver i sådan en rulle og det er altid rart at have i hobby skuffen, så du er forberedt til den næste fødselsdag, studentergave eller måske skal familiens yngste døbes.

Andre idéer med gave bånd

Hvis du f.eks. bruger 2 forskellige farver gave bånd til én gave giver det en rigtig god effekt og man kan vælge at lave fine sløjfer eller måske bruge en gave båndsplitter for at dele gavebåndet i fine tynde strimler. Der er mange muligheder med gave bånd fra Grafical.dk. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvor flot en indpakning man kan lave med sit gavebånd. Man kan både pakke gaverne helt almindeligt ind med gavebåndet eller sætte gavebånd på skrå i stedet for. En ting er dog helt sikkert, og det er, at gavebånd indpakning altid hører til en gave. Køb almindelig gavebånd og bredt gavebånd lige her på siden.

Gavebånd til andet end indpakning

Det er ikke kun til gaver at gave bånd er velegnet. Skal du f.eks. holde børnefødselsdag og hvert barn skal have en ballon med snor er gavebåndet bare alletiders. På denne måde kan man binde ballonen fast til stolen så barnet og fødselaren har styr på de farvestrålende mini luftballoner. Man kan bruge gave bånd til mange forskellige ting i sine hobbyprojekter. Gavebåndet har jo virkelig flotte farver, og man kan kombinere dem med hinanden. Det finder det store udvalg af gave bånd lige her på siden. Altid billige priser og hurtig levering hos Grafical.dk.

Skulle du have brug for indpakningspapir i stedet for gave bånd?

Hvis ja, kan du hos Grafical.dk også finde billigt papir til dine postpakker og store ruller indpakningspapir til f.eks. din butik eller lignende. Hos Grafical.dk kan du nemlig købe alt til gaven. Både gave bånd, indpakningspapir, til- og fra kort og alt det værktøj man måske skulle bruge til sit gave bånd. En saks er eksempelvis rigtig god at have ved hånden, når man skal til at bruge sit gave bånd.

Vidste du godt at gavebånd på engelsk er ribbon? Altid super billige priser på gave bånd her på webshoppen.

Husk du altid kan tilmelde dig nyhedsbrevet hos Grafical.dk for at få super kampagnetilbud på vores mange produkter heriblandt gave bånd. Du kan også oprette dig som bruger for at optjene 5% bonus på alle dine ordrer. Køb gave bånd til Danmarks bedste priser i alle slags farver lige her hos Grafical.dk.