Gave bånd

Polybast 1200m/kg beige LUX 0,88kg/rl - 12 stk
Før DKK 1.699,00
DKK 1.444,15 pr. Pakker
Skaffevare

Forventet: 20-05-2021

Gavebånd glitter guld 10mmx100m - 5 stk
Før DKK 419,00
DKK 356,15 pr. Pakker
Skaffevare

Forventet: 20-05-2021

Her finder du et bredt udvalg af gave bånd. Med gavebånd fra Grafical.dk kan du pynte dine gaver så de bliver endnu smukkere. Det er ikke kun til gaver at gave bånd er velegnet men også til blomster pakket ind i cellofan eller til en lækker æske chokolade. Under indpakningspapir kan du bl.a. finde papir, gavefolie, silkekardus m.v. Er du den heldige som skal pakke alle julegaver ind til familien, skal du sikkert både bruge indpakningspapir, saks og selvfølgelig gave bånd i mange flotte farver. Der er mange valgmuligheder indefor gave bånd og det kan være svært at vælge den farve som passer bedst til papiret. Men fortvivl ej, hos Grafical.sk finder du nogle af DK's billigste priser på gavebånd så du kan overveje at købe flere farver. Der er til rigtig mange gaver i sådan en rulle og det er altid rart at have i hobby skuffen, så du er forberedt til den næste fødselsdag, studentergave eller måske skal familiens yngste døbes.

Hvis du f.eks. bruger 2 forskellige farver gave bånd til én gave giver det en rigtig god effekt og man kan vælge at lave fine sløjfer eller måske bruge en gave båndsplitter for at dele gavebåndet i fine tynde strimler .

Det er ikke kun til gaver at gave bånd er velegnet. Skal du f.eks. holde børnefødselsddag og hvert barn skal have en ballon med snor er gavebåndet bare alletiders. På denne måde kan man binde ballonen fast til stolen så barnet og fødselaren har styr på  de farvestrålende mini luftballonner.

Skulle du have brug for indpakningspapir istedet for gave bånd?
Hvis ja, kan du hos Grafical.dk også finde billigt  papir til dine  postpakker og store ruller indpakningspapir til f.eks. din butik eller lignende.