Pakkelabels

Pakkelabels i et væld af udgaver. Få pakkelabels leveret hurtigt ✓ God kundeservice ✓ Billige priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Pakkelabels Laseretiket Avery 99.1x93.1mm 100ark
Før DKK 549,00
DKK 439,20 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage

Pakkelabels » Køb pakkelabels online til billige priser

Køb pakkelabels billigt online hos Grafical.dk og få dem leveret lige til døren. Med pakkelabels er det nemt at printe forsendelsesinformation og klistr det direkte på dine pakker eller breve sammen med porto. Pakkelabels priser behøver ikke være høje. På Grafical.dk kan du altid finde billige pakkelabels til lave priser i vores store sortiment. Leder du efter andre former for labels end pakkelabels? Så tjek vores store labelsortiment.

Hvordan fungerer pakkelabels?

Pakkelabels er små eller store labels, som du kan printe forsendelses-oplysninger på og klistre på dine pakker, så de når ud til den rette modtager. Pakkelabels indeholder typisk både information om afsender og modtager af den pakke eller det brev de er sat på. Hvis du printer dine egne pakkelabels, kan du personalisere dem som du ønsker. Som virksomhed kan du f.eks. sætte et logo på, så en ellers anonym pakke er nemmere at genkende som en der kommer fra dig.

Send en pakke, hvor pakkelabels bliver siddende på

Pakke labels skal kunne holde i al slags vejr. Når du sender pakker, kan de komme ud for lidt af hvert. Regn, sne og slud. De kommer til at ligge i pakkebure, hvor de ridses af andre pakker, hvor metal kommer til at ridse op og ned af dine pakkelabels. Når du skal sende din post Danmark rundt, er det nødvendigt med et pakke label der kan holde. Et pakkelabel skal være designet til at kunne holde til mere end almindelige labels. De pakkelabels du finder hos Grafical.dk er designet til at være vejrbestandige, så den information der er trykt på dem også kan læses af et postbud efter flere dages rysten rundt i blandt andre pakker, efter potentielt set at have stået udenfor i regnen osv.

Mangler du andet end pakkelabels? Se vores store udvalg af pakkefyld og vores Forsendelses- og postordreposer. Nogle af vores pakkelabels kræver en særlig labelprinter, som du naturligvis også kan købe her hos os. Måske du mangler kasser, for at kunne sende pakke - det har vi naturligvis også, til kanongode priser.

FAQ Pakkelabels

Læs de mest stillede spørgsmål til pakkelabels herunder.

Hvilke størrelser findes pakkelabels i?

I vores sortiment kan du finde nærmest lige den størrelse du ønsker dig. Fra A4 størrelse og ned til f.eks. 25x45mm. Kig vores udvalg igennem og hvis du alligevel ikke finder den helt rigtige størrelse, så giv os et kald, måske vi kan hjælpe alligevel.

Hvilke slags pakkelabels findes der?

I vores sortiment finder du termoetiketter, som er gode til meget lave temperaturer, vejrbestandige pakkelabels, der kan klare selv det værste danske vejr og selvfølgelig almindelige pakkelabels, der kan gå i en laserprinter.

Hvordan laver jeg pakkelabels?

Hvis du vælger pakkelabels fra Avery kan du med fordel bruge deres eget software, hvor du finder skabeloner der passer den de labels du har købt. Design nemt din pakkelabel, dublér og print ud.
Der findes også pakkelabels på en rulle og her skal du have fat i en labelprinter, f.eks. fra Brother.

Hvor kan jeg købe pakkelabels?

Køb pakkelabel på Grafical.dk og få et bredt sortiment at vælge ud fra. Vi har gode priser og leverer hurtigt hjem til dig.