Pakkelabels

Køb pakkelabels billigt online hos Grafical.dk og få dem leveret lige til døren. Med pakkelabels er det nemt at printe forsendelsesinformation.

Køb pakkelabels online

Køb pakkelabels billigt online hos Grafical.dk og få dem leveret lige til døren. Med pakkelabels er det nemt at printe forsendelsesinformation og klistre det direkte på dine pakker eller breve. Pakkelabels priser behøver ikke være høje. På Grafical.dk kan du altid finde billige pakkelabels til lave priser i vores store sortiment. Leder du efter andre former for labels end pakkelabels? Så tjek vores store labelsortiment.

Hvordan fungerer pakkelabels?

Pakkelsbels er små eller store labels, som du kan printe forsendelses-oplysninger på og klistre på dine pakker, så de når ud til den rette modtager. Pakkelabels indeholder typisk både information om afsender og modtager af den pakke eller det brev de er sat på. Hvis du printer dine egne pakkelabels, kan du personalisere dem som du ønsker. Som virksomhed kan du f.eks. sætte et logo på, så en ellers anonym pakke er nemmere at genkende som en der kommer fra dig.

Pakkelabels skal kunne holde i al slags vejr. Når du sender pakker, kan de komme ud for lidt af hvert. Regn, sne og slud. De kommer til at ligge i pakkebure, hvor de ridses af andre pakker, hvor metal kommer til at ridse op og ned af dine pakkelabels. Og dog skal de kunne holde. Et pakkelabel skal derfor være designet til at kunne holde til mere end almindelige labels. De pakkelabels du finder hos Grafical er derfor designet til at være vejrbestandige, så den information der er trykt på dem også kan læses af et postbud efter flere dages rysten rundt i blandt andre pakker, efter potentielt set at have stået udenfor i regnen osv.

Mangler du andet end pakkelabels? Se vores store udvalg af pakkefyld og vores Forsendelses- og postordreposer. Nogle af vores pakkelabels kræver en særlig labelprinter, som du naturligvis også kan købe her i forretningen.