Drømmefanger | Vindspil

Find alt du skal bruge for at lave din egen drømmefanger eller vindspil til lave priser her.
Fjer natur assorteret - 144 stk.
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Drømmefanger DIY projekt: Køb det du mangler her

Find alt du skal bruge for at lave din egen drømmefanger eller vindspil til lave priser her, og få det leveret lige til døren. Grafical har et stort udvalg af alt hvad du skal bruge, hvis du vil lave en hjemmelavet drømmefanger, hvad end det er en traditionel drømmefanger af træ og garn/snor eller en moderne version som f.eks. en drømmefanger i perler.

Hvad er en drømmefanger?

En drømmefanger er et stykke traditionelt indiansk håndarbejde, der typisk blev anvendt som en slags beskyttende talisman eller relikvie. Der blev lavet beskyttende drømmefanger til børn og voksne, som blev beskyttet af drømmefangerens magiske kræfter. Nu om dage bliver drømmefangere dog oftest brugt som pyntegenstande og som vindspil. Det er også blevet populært at lave et lille drømmefanger smykke - f.eks. ørenringe.

Hvad består en drømmefanger af?

Drømmefangeren består typisk af en ring, der oprindeligt bestod af pilekviste, men nu om stunder anvendes der også andre materialer såsom metal eller bambus. Rundt om og inden i ringen flettes der et mere eller mindre symmetrisk net, der kan minde lidt om et edderkoppespind, hvorfor en drømmefanger også på nogle sprog kaldes for en "edderkop" eller et "edderkoppespind". Nettet pyntes oftest med perler, fjer eller hellige genstande.

Hvor kan man købe drømmefanger?

Køb drømmerganger hos Grafical eller lav din egen drømmefanger med produkterne i vores store udvalg. Vi har både ringe, snor, garn, perler fjer og alt hvad du ellers skal bruge i vores drømmefanger butik. Foretager du dine drømmefanger køb hos Grafical får du ikke alene produkterne til en særdeles god pris, du får dem også leveret direkte til døren, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med dit DIY drømmefanger projekt.  

Find alt til dit drømmefanger DIY projekt her

På Grafical.dk finder du alt hvad du skal bruger hvis du går og planlægger at lav en drømmefanger. Hvad end det skal være en lille eller stor drømmefanger, en hæklet drømmefanger eller en moderne drømmefanger i perler. Så finder du alt hvad du skal bruge her. Drømmefanger perler, ring til drømmefanger, og alt hvad du skal bruge af garn, snor, tråd og fjer mm. til at lave en din favoritdrømmefanger.

Finder flere dekorationsemner til dit drømmefanger DIY projekt

Selvom vi har samlet mange af de genstande du kan pynte din drømmefanger med her i kategorien, har vi MEGET mere der kan bruges i vores sortiment, som vi har udeladt fra denne varegruppe for overblikkets skyld. F.eks. har vi et kæmpe udvalg af forskellige perler og smykkedele der er perfekte til at dekorere dine drømmefangere med. Vi har naturligvis også etstort udvalg af garn, du kan bruge, ligesom vi har langt flere fjer end dem du finder her i varegruppen.