Diskette | Diskettedrev

Hos Grafical finder du også diskette og diskettedrev. Disketter 3,5" bliver ikke brugt så meget mere, men står du og mangler et drev til at læse dine gamle disketter, så kan det findes her. Det bliver mere og mere sjældent, at nogen efterspørger disketter, men vi har dem nu stadig, så hvis du mangler, kan du sagtens finde dem til spotpris hos Grafical.dk

Eller hvis du selv har disketterne, men mangler et 3 5 diskette drev til at læse dem, så findes det også her!

Hvis du i stedet ønsker at opbevare dine data på et andet medie end 3 5 disketter, har vi andre muligheder for sikker og hurtig opbevaring data. I vores webshop kan du for eksempel finde LTO tapes og DLT datatape, eller hvis du er mere til harddiske, har vi et udvalg af RDX harddiske.

De varer som Grafical.dk forhandler, kommer fra kvalitetsbevidste producenter som for eksempel Sandberg, MediaRange og Imation, så vi kan sikre vores kunder den optimale kvalitet af 3.5 inch. floppy disk.

For overskuelighedens skyld har Grafical.dk inddelt produkterne på webshoppen i fem, hovedgrupper: Kontorartikler, Hobbyartikler, Emballage, IT Tilbehør og Husholdning. Du finder selvfølgelig diskette og diskettedrev i kategorien IT Tilbehør.

Alternativt kan du finde disketter 3 5 via søgefeltet øverst, eller via valgmenuen for varens mærke.

Husk, at Grafical.dk forhandler kvalitetsprodukter såsom floppy disk, diskettedrev 3 5 med hurtig levering og til lave priser.