Pulsur | Løbeur | Sportsur

Find et billigt pulsur eller motionsur i vores store sortiment. Altid høj kvalitet til lave priser.

Køb pulsur, løbeur og sportsur online

Køb dit nye pulsur, løbeur eller sportsur hos Grafical og få det leveret til døren - det er hurtigt, sikkert og nemt. Se vores store udvalg af forskellige typer pulsur, løbeur, motionsur og sportsur fra anerkendte producenter som f.eks. Polar.

Find det rette pulsur til dine behov

Når du handler pulsur er det vigtigt at finde er ur der passer perfekt til dine behov. Skal du løbetræne er det f.eks. vigtigt med et løbeur med pulsmåler og et pulsur med skridttæller.

Pulsur med indstillelige pulsgrænser

Det er også rart hvis dit pulsur har indstillelige pulsgrænser. Dvs. at du kan indstille hvilke parametre din puls skal ligge inden for, så du kan modtage advarsler på urskiven, hvis dit pulsur registrerer, at din puls er enten for høj eller for lav.

Ur med skridttæller

Et pulsur med skridttæller er selvfølgelig vigtigt, hvis du skal holde øje med hvor mange skridt du får taget om dagen. Det er en simpel men effektiv måde at tracke din træning og især den motion du får uden for dine træningssessions.

Løbeur med GPS

Skal du tracke specifikke ruter eller går du lange vandreture i naturen kan det være rart med et pulsur med GPS eller et sportsur med GPS. Du kan eventuelt også bruge et sportsur eller motionsur der kobler sig på din telefons GPS, men det kræver, at du har din telefon med dig, når du f.eks. løbetræner.

Vandtæt sportsur

Skal du svømmetræne skal du naturligvis have et vandtæt pulsur, hvilket også kan være en fordel selvom du blot løbetræner. Især hvis hvis du træner i regnvejr eller sveder kraftigt.

Pulsur dame eller pulsur herre

I vores sortiment har vi pulsure i mange forskellige designs og farver. Så du kan finde både pulsur til kvinder og mænd. Vi har bevidst valgt ikke at opdele vores ure i særlige herre- og damekategorier, da vi ikke mener det er vores opgave at bestemme hvilke design der er "passende" for en bestemt kønsgruppe. Vi kan derfor kun opfordre dig til at se vores sortiment igennem og vælge et løbeur, sportsur eller pulsur der passer til din smag og dine behov.