Kamera og tilbehør

Kamera og tilbehør leveret hurtigt til din adresse ✓ Køb billige actionkamera ✓ +10.000 TrustPilot anmeldelser
Rollei C5i Aluminium Orange
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Rollei Actioncam 372, Black
1 anmeldelser
På vej til lager

Forventet: 21-07-2024

Kamera og tilbehør » Bredt udvalg - Kort leveringstid

Find dit næste kamera hos Grafical.dk og få det leveret hurtigt hjem til døren. Vi har selvfølgelig også tilbehøret, for eksempel kamerastativer, tripods og tasker. Du får et komplet kamera kit til få penge hos Grafical.dk.

Hvilket kamera skal jeg vælge?

I dag er mange smartphones udstyret med et ret godt kamera, nogle helt op til 19 megapixels, vidvinkel og zoomfunktion. Derfor har vi altid et kamera på os, men et smartphonekamera er bare ikke et actionkamera.

Hvilket er det bedste action kamera?

Vi har foto udstyr, f.eks. billige kameraer fra tyske Rollei, som er hårdføre, med høj opløsning for flotte billeder og med et cover bliver dit kamera vandtæt. Rollei er kendt for at være kvalitet til gode priser, så hos os får du et billig action kamera med mange muligheder.

Køb et billigt vandtæt kamera og forevig minderne

Du behøver ikke være bjergbestiger for at kunne bruge et lille action kamera. På ferien udenlands kan et vandtæt kamera også bruges til at forevige minderne, hvis du har svømmet med delfiner eller lavet sjov med børnene i poolen. Rollei er et billigt action kamera, som du får rigtig meget sjov ud af. Bestil et lille vandtæt kamera i dag og få det leveret hurtigt.

Print billederne fra dit kamera og put i glas og ramme

Vi er også klar med fotopapiret, når du skal printe billederne fra dit actionkamera. Find fotopapiret hos os i både 10x15 cm og A4, mat eller glossy og i 80 til 320 gram. Du sparer også en del penge ved at printe dine fotos selv, fremfor at få dem fremkaldt i en fotohandel. Vi har et stort sortiment af fotopapir og leverer hurtigt, så dine billedrammer ikke skal vente for længe.
Skal du bare printe almindeligt, har vi også et stort udvalg af kopipapir i mange kvaliteter til lave priser. Også her tilbyder vi fra 80g til 210g. Hvis du for eksempel skal printe præsentationer, giver det et mere eksklusivt udtryk på 160g papir end på 80 g. Skal der omvendt lidt mere farve på tilværelsen, har vi også farvet papir, som kan leveres til dig hurtigt.

Kamera til selfie generationen

Vi ved at det er vigtigt med et godt kamera, når man er en del af selfie generationen. Uanset om det er et kamera til Youtube, et videokamera eller du bare skal have det bedste kamera billigt, så kan Grafical.dk levere det. Tilbehøret skal selvfølgelig også være i orden.

Husk kamera linse

Vi har et bredt udvalg af tripod til mobil, stativ til kamera, kameratasker og kameralinser, også kaldet 'Lensball'. En tripod er et stativ med 3 ben, som du kan montere på din smartphone eller dit kamera og dermed holde den helt stille. Måske du har brug for at være i bevægelse når du optager til Youtube og til det skal du bruge en selfie stang. Du kan også bruge en mini tripod til at gå rundt med dit foto kamera - Vi har tilbehøret og sender det til dig hurtigt.
Brug en smartphone tripod hvis du holder møder eller underviser hjemmefra. Så godt som alle smartphones passer til den, så alle kan bruge denne smarte mobil tripod og du slipper for at skulle holde den i hånden eller at den vælter, når den står opad en bog.

Lille overvågningskamera - stort udbytte

I vores udvalg af kameraer finder du også kameraovervågning. Vil du have trådløs kamera overvågning er ARLO et godt bud på en leverandør. ARLO er et smart system der bare skal kobles direkte til dit WiFi uden at bruge enheder mellem router og kamera. ARLO overvågnings kamera er 100% trådløst, kan klare det danske, omskiftelige vejr og giver dig video i 130° vidvinkel, så du kan holde øje med dine ting og effektivt skræmme uvedkommende væk.

Grafical.dk kan hurtigt levere et nyt vandtæt kamera billigt til din adresse, så du kan komme i gang med at lave 'on the edge'-videoer og billeder fra din cykeltur i Frankrig eller til trådløs overvågning på matriklen. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev får du en bonuskode på 10% og vi holder dig opdateret på, hvornår der er tilbud på eksempelvis fotopapir, så du kan printe dine flotte billeder. Køb action kamera billig her.