Decoupagelak

Decoupagelak i en utrolig god kvalitet til bl.a. serviet decoupage på træ, pap, lærreder og lign. Specialmedie til serviet decoupage på glas og porcelæn, og speciallak til serviet decoupage på tekstiler. Alle kan bruges både som lim og forsegling/lak. Vi har et stort udvalg af decoupagelak til diverse kreative projekter.

Decoupage kan laves på mange måder, men det første man skal have klar er naturligvis decoupagelak. Når man laver decoupage så er en af de mest populærere måder og den mest brugte måde, er når man laver decoupage af servietter, aviser eller blade. Som regel river man servietten, avisen eller bladet i mange stykker og forskellige størrelser –helt tilfældigt og ikke ved brug af en saks. Man kan lave decoupage på malerplader, pap og træ. Der er rigtig mange muligheder.

Når alle de små stykker af servietten, avisen eller bladet er revet ud og klar til brug, og du har valgt dit underlag, så skal du i gang med at bruge decoupagelak. Til at smøre decoupagelakken ud på dit underlag kan du bruge en lakpensel, vi har et stort udvalg af lakpensler og alt hvad du skal bruge til, at lave den perfekte decoupage lærred.

Hvis ikke du har aviser, blade eller servietter med det mønster du ønsker dig, har vi også et stort udvalg af decoupagepapir, du kan bruge. Vi har decoupage papir med print, ensfarvet, stribet og mange andre mønstre. Hvis ikke du har andet papir, med de rigtige farver eller motiver er dette en god løsning. Vi har kvalitets decoupage papir fra Vivi Gade Design. Vi har et stort udvalg af meget forskellige decoupage papir, så der er noget for alle.

Her på siden, vil du se hele vores store udvalg af decoupagelak. Du finder dem i flere størrelser, og med en mat eller glossy finish.

Udover decoupagelak har vi altid over 12.000 hobbyartikler på lager. Det sikrer, at du får hurtig levering og gode priser. Vi leverer inden for 1-3 hverdage, så du kan have dine varer hjemme hos dig selv, hurtigst muligt.

De fleste søger bare efter decoupagelak i mat eller blank finnish. Men der er også nogle som godt kunne tænke sig en decoupagelak spray. Det er dog ikke et produkt, som efter vores kendskab findes.

Et beslægtet produkt til decoupagelak er limlak, som også kan bruges til lakering af decoupage, papmache og collager samt til limning af træ, stof, pap og papir.