Lak- og kulissepensler

God lakpensel med flade, lyse svinebørster og kort træskaft til lak og maling i forskellige størrelser og kulissepensler velegnede til de fleste typer maling, lak og lim, der anvendes på skoler og institutioner. Vi har pensler i sæt med 3-12 stk, både lakpensler og kulissepensler fås i blandede sæt.

Vi har kulissepensler i mange størrelser alt fra 25 mm til 50 mm. Kulissepensler er flade pensler med lyse svinebørster, de har korte træ skafter. Vi har mange forskellige typer lak, så ved du hvor du fremover kan købe dit decoupagelak, limlak eller krakeleringslak til super gode priser.

Kulisse- og lakpensler kan bruges til at lave en decoupage, hvor du limer en masse billeder fast med rigtig meget lim, så du er sikker på det holder. Derefter lakerer du den med vores decoupagelak og du vil have et super flot billede du vil kunne have hængende på værelset eller i stuen. Decoupage er super flot, hvis du pynter den med ting der betyder noget for dig eller sådan du har et bestemt tema for dit decoupage lærred. Malerplader er gode at bruge til decoupage, de er tyndere end almindelige lærreder til at male på. Det giver en fin effekt til din decoupage billede, når lærred ikke er alt for højt. Malerplader er kun 3 mm og kan fås i mange størrelser, så kan du helt selv bestemme hvor stort et billede du vil have.

Vi har selvfølge også et stort udvalg af almindelige lærreder, maling og malerudstyr. Vi har et stort udvalg til meget lave priser. Vi har altid over 12.000 hobbyartikler på lager, så det sikre dig at du får en levering indenfor 1-3 hverdage. Du kan bestille det så det kommer lige hjem til døren og du kan blot gå i gang med at male.