Dåbsinvitationer

Billige dåbsinvitationer. Vi har et stort udvalg af dåbskort til barnedåb invitation og kuverter. +10.000 Trustpilot anmeldelser. Billig fragt. Køb invitation barnedåb billigt online på Grafical.dk med Danmarks måske største udvalg af dåbsinvitationer fast på lager til hurtig levering direkte til din adresse. Vi har også stickers og klistermærker med baby ting både i pige og drenge farver samt bånd og andet barnedåbspynt.

Dåbsinvitationer hvornår?

Lav en gæsteliste og så snart du kender barnedåb datoen sender du en sms til dem, som senere skal have en barnedåbs invitation og beder dem reserverer datoen for dåb festen.

Cirka 1,5-2 måneder før barnedåben sender du så dine barnedåbsinvitationer med posten. Husk at posten idag er længere tid om at komme frem og at dine gæster måske ikke tjekker deres postkasse hver dag.

Dåbsinvitationer hvad skriver man?

Når du har købt dine invitationer barnedåb er næste udfordring: Hvad skriver man i et dåbskort?

Det vigtigste er dåb fakta såsom tid og sted. Hvilken dato skal din dreng eller pige døbes eller navngives og hvor foregår det. Er det en traditionel barnedåb er det kirkens navn og adresse samt hvor festen eller dåben skal fejres efterfølgende. Er det en navngivning så oplyses stedet hvor barnet får sit navn samt hvor den efterfølgende navngivningsfest skal holdes.

Inden du skriver i det rigtige barnedåb kort, er det en god idé at lave en invitation skabelon, som du tjekker grundigt for fejl og måske får en anden til at læse korrektur på, inden du går i krig med at skrive kort til barnedåb.

Udover dåbsinvitationer, kan du også købe konfirmations indbydelser, bryllupsinvitationer og takkekort bryllup på webshoppen.