Takkekort bryllup

Køb takkekort bryllup billigt på Grafical.dk. Vælg mellem mange forskellige bryllupskort, som du kan gøre mere personlig med en sød takkekort tekst og foto af det smukke brudepar. Farverne hvid, råhvid, creme, guld og sølv passer godt til takkekort bryllup. Bestil kort til bryllup på vores webshop og vi leverer dine bryllups kort indenfor 1-3 hverdage såfremt det er lagervarer.

Takkekort bryllup tekst

Før du sender jeres takkekort bryllup til dine gæster og tak for opmærksomheden til dem, som har givet bryllupsgave, selvom de ikke har deltaget i brylluppet, er det en god idé at overveje, hvad skriver man i et bryllupskort.

Det må gerne være romantisk, følsomt og personligt, og det er rigtig godt at sende et foto af brudeparret med. Hvis du vælger et passepartout kort som takkekort bryllup, er der udstanset en åbning i forsiden af kort til brudepar, så du kan se et foto inde bagved, der så bliver indrammet.

Lav selv dine bryllupskort

På Grafical.dk sælger vi kreative produkter, så du selv kan lave dine personlige flotte takkekort bryllup eller bryllupsinvitationer. Du sparer penge og får samtidig bryllup hilsen, som ikke ser massefremstillet ud, men som dine bryllupsgæster kan se, at du selv har brugt tid på.

Udover takkekort bryllup og bryllupsinvitationer, kan du også købe dåbsinvitationer og konfirmations indbydelser på webshoppen.