Computer sleeves

Computer sleeve i stort udvalg. Find computer sleeve 13", computer sleeve 15" mm. ✓ Super priser ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Computer sleeve » Køb bærbar sleeves på tilbud

På Grafical.dk kan du finde et bredt udvalg af computer sleeves til computer i flere forskellige typer og materialer. Klik dig igennem vores produkter og find de billige computer sleeves du har behov for. Vores flotte computer sleeves kan bruges til mange forskellige bærbare computere og også MacBooks fra Apple. Med et computer sleeve 14 tommer af god kvalitet kan du beskytte din computer og på den måde forlænge levetiden på den.

Hvilket computer sleeve skal jeg vælge?

Da sleeves computer findes i mange forskellige udgaver, skal du først og fremmest finde den rette størrelse computer sleeves til din bærbare computer. Derudover skal du gøre op med dig selv hvilket materiale den skal være i. Skal det være et lækkert computer sleeve 13 i læder? Eller skal du hellere vælge den mere praktiske løsning med et laptop sleeve 15.6 i vandafvisende neopren. Med et læder computer sleeves sender man et signal om, at man går op i kvaliteten og gerne vil signalere noget til andre, mens du med bærbar sleeves i andre materialer ofte går mere op i pris og praktikalitet.

Har du også brug for beskyttelse til din smartphone? Se vores udvalg af mobilcovers.

Et godt computersleeve til din computertaske

Hvis du har en arbejdscomputer kender du sikkert det med, at man lige i farten hurtigt smider sin laptop eller MacBook ned i sin arbejdstaske. Da det er noget man gør rigtig mange gange i løbet af et år, vil din enhed med høj sandsynlighed tage skade af det med tiden. Derfor er det en rigtig god idé med computer sleeves, da det giver en rigtig god beskyttelse. Køb computer sleeves med farver, en med et sjovt mønster eller køb en helt traditionel computer sleeve i sort - så går du aldrig helt galt i byen.

Bestil dit computer cover her

Hvis du er kvinde og er på udkig efter computer sleeves er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har computertaske dame, som kan bruges til mange forskellige lejligheder. Hvis du derimod allerede har en fin computertaske 13 tommer, har vi helt sikkert computer sleeves i de rigtige farver eller med det rette mønster, som du uden problemer kan putte i din taske. Vi har også klassiske computer sleeves i læder, som giver et stilrent indtryk og på den måde egner sig godt til arbejdet og forretningsmøder. Det kan også være, at du er fotograf og har brug for at have din computer med på farten - så har vi helt sikkert også computer sleeves til dit behov. Se vores store udvalg og find det computer 13 sleeve der passer til dig. Hvis du også smider din tablet eller iPad i tasken, anbefaler vi også et godt tablet/iPad cover.

Se også vores udvalg af stilfulde computertasker til mænd lige her.

Sleeves til computer - også til børn

Et computer sleeve kan som sagt være oplagt at bruge i mange forskellige situationer, og ikke kun hos de voksne. Hvis børnene skal starte i skole og har fået en ny computer, kan det være en god sikring fra forældrenes side at købe computer sleeves, så børnene kan smide laptop i skoletasken med god samvittighed. Når de bliver ældre, er det også nødvendigt med en god bærbar på gymnasiet eller handelsskolen, når der skal læses videre. Ofte cykler mange unge mennesker til skolen, men mange tager også offentlig transport i form af tog og bus. Her vil computer sleeve 15 være godt givet ud, da det også her vil give en rigtig god beskyttelse af din enhed.