Colortime Karton

Her har vi et stort udvalg af Colortime karton. I denne kategori finder du mange flotte farver og størrelser fra Colortime til billige penge og med hurtig levering. Vi har både julekarton, creativ karton, kulørt karton, forårskarton og neonkarton. Køb farverne enkeltvis eller i sortiments sæt. Det er dejligt at kunne købe kartonen i store sortimenter hvis det er til institutioner med mange børn. Herved kan børnene rigtigt få lov at udfolde deres kreative evner med kartonen.

Kun din fantasi sætter grænser, og vi har det i alle regnbuens farver. Brug kartonen til at lime noget på, klippe i det eller til udstansning af figurer.  Du kan også bruge det til papirfoldning eller til kortfremstilling.
Her hos Grafical har vi hver dag masser af glade kunder der køber karton. De bruger det ofte til indbydelser og kort, og her er det flot at udstanse figurer med de smarte stansejern. Stansejernene findes i mange spændende figurer. Der er blandt motiver med blomster, katte, sommerfugle, bier, stjerner og fugle.

Hvis du holder af at arbejde kreativt med karton og papir, kan det være at papirfoldning, vil være lige noget for dig? Vi har et stort udvalg af flot  papir til papirfoldning. Papirfoldning kan være flere ting som fx quilling, stjernestrimler, flettede hjerter og origami. Alle formerne for foldning er yderst populære aktiviteter, som du finder alle materialerne til her. Alt sammen i flotte forskelligartede mønstre, farver og det kan foldes i mange forskellige former til enhver anledning.

Vi har også meget andet papir i vores sortiment, som du kan slippe din kreativitet løs med. Vi har blandt andet perlemorspapir, pergamentpapir, mønstret papir, kardus papir og godt tegnepapir i en god kvalitet.